Klub “Olympus Fitness & Spa Centar” hotela “Hyatt Regency Beograd” idealno je mesto za opuštanje i uživanje u širokoj lepezi prvoklasnih usluga koje su sinonim za Hyatt brend. U sklopu kluba “Olympus” nalazi se savremeno opremljena fitnes sala, zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, mlazni tuševi.

Olympus 2 Pevonia Botanica u Klubu Olympus Fitness & Spa centar

Bogata ponuda ovog spa centra nedavno je upotpunjena ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima Pevonia Botanica koji sadrže najfinije prirodne morske i biljne sastojke, a u kombinaciji sa tehnološki naprednim formulama i tretmanima pružaju veoma vidljive rezultate. Kao svetski lider u profesionalnoj nezi kože, Pevonia Botanica je prva kompanija koja ima Spa liniju proizvoda za negu kože isključivo za profesionalne spa centre.

U Klubu Olympus osim tretmana posetiocima je omogućena i kupovina  proizvoda Pevonia Botanica

olympus 3 Pevonia Botanica u Klubu Olympus Fitness & Spa centar

Izaberite neki od profesionalnih tretmana Pevonia Botanica koji pružaju intenzivnu njegu i pomažu u regeneraciji kože lica i tela.

Tretmani lica:

Tretman sa Kavijarom

Raskošan anti-age tretman sa ekstraktima kavijara i bisera. Revolucionarnom kombinacijom morskih ekstrakta, udruženim u inovativnoj supstanci Escutox® (prirodni botoks), povećava elastičnost kože, opskrbljuje je kiseonikom i obilno je hrani. Brine se da vaš izgled opet postane mladalački, jer vidljivo smanjuje bore i mimičke linije.

Kavijar tretman za muškarce

Zaustavite proces starenja tretmanom koji je osmišljen posebno za potrebe muške kože. Kavijar sa učinkom pomlađivanja i revitalizirajući Escutox® vašu će kožu snabdeti izuzetnim supstancama protiv starenja.

Lumifarm tretman za visoki sjaj lica

Lumafirm Lift & Glow tretman lica čini kožu izuzetno blistavom jer joj daje mladalački, obnovljen izgled. Isključivo formulisan najnovijom liofiliziranom tehnologijom, ovaj izvanredan tretman kumulativnih prednosti, idealan je za bilo koji tip kože sa znakovima starenja, ali deluje i kao savršen tretman u trenutku kada želimo izgledati apsolutno savršeno.

Tretman za zonu oko očiju

Baziran na Ginko bilobi, ovaj tretman efikasno uklanja tamne kolutove, vraca svezinu i blistavost kozi oko očiju.

Tretmani tela:

Tropska masaža

Kombinacija ekstrakta manga i marakuje vodi vas u čudesnu tropsku oazu. Vaša čula nežno će se probuditi, telo će biti preporođeno, a koža sveža, glatka i blistava.

Tretman oblaganja blatom

Vekovima poznati lekoviti učinci crne magme opuštaju mišiće, ublažavaju bolove, podstiču prokrvljenost i uklanjaju stres. Toplo aromatično blato, koje se nanosi na celo telo, bogato je prirodnim vitaminima  i enzimima. Tretman blatom je preporučljiv naročito za sve one sa hroničnim bolovima u mišićima, reumatičnim oboljenjima, sportskim ozledama, ali i za one koji su vrlo iscrpljeni.

Comments