Modni mesec završavamo Nedeljom mode u Parizu – najslađe za kraj! Naše ikone stila, Parižanke, ovih dana su prošetale mnoštvo dobrih autfita, a čak su se i “gosti” potrudili da isprate prepoznatljivi francuski stil i ponesu kombinacije svedenih boja, ali ekstravagantnih krojeva i odlične statement aksesoare. Sve u svemu, dobrog stila nije manjkalo, a evo koje kombinacije su se naročito izdvojile na ulicama francuske prestonice.

Da li je kombinezon ili je haljina? A možda i mantil? Šta god da je u pitanju ovaj bordo komad, moramo samo da konstatujemo da je odličan! Ako ti je potreban dokaz da je ponekad zaista dovoljno biti od glave do pete u jednoj boji, samo ako je ta kombinacija efektna, sada ga imaš!

Instat lekcija iz jesenjeg stila: karo dezen, kombinacija džempera i plisirane suknje, neobični krojevi i kombinacije boja, statement aksesoari… I ništa ti više nije potrebno za jesen sa stilom! Uči od najboljih…

Animal print je trenutno jedan od vodećih trendova i sigurno si ovakve komade viđala svuda! Ukoliko ih nosiš u kombinciji sa onim komadima koji su svedenih boja i krojeva, celokupan stajling može da izgleda totalno stylish i Parisian approved!

Comments