Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Modni mesec završavamo Nedeljom mode u Parizu – najslađe za kraj! Naše ikone stila, Parižanke, ovih dana su prošetale mnoštvo dobrih autfita, a čak su se i “gosti” potrudili da isprate prepoznatljivi francuski stil i ponesu kombinacije svedenih boja, ali ekstravagantnih krojeva i odlične statement aksesoare. Sve u svemu, dobrog stila nije manjkalo, a evo koje kombinacije su se naročito izdvojile na ulicama francuske prestonice.

Da li je kombinezon ili je haljina? A možda i mantil? Šta god da je u pitanju ovaj bordo komad, moramo samo da konstatujemo da je odličan! Ako ti je potreban dokaz da je ponekad zaista dovoljno biti od glave do pete u jednoj boji, samo ako je ta kombinacija efektna, sada ga imaš!

Instat lekcija iz jesenjeg stila: karo dezen, kombinacija džempera i plisirane suknje, neobični krojevi i kombinacije boja, statement aksesoari… I ništa ti više nije potrebno za jesen sa stilom! Uči od najboljih…

Animal print je trenutno jedan od vodećih trendova i sigurno si ovakve komade viđala svuda! Ukoliko ih nosiš u kombinciji sa onim komadima koji su svedenih boja i krojeva, celokupan stajling može da izgleda totalno stylish i Parisian approved!

View this post on Instagram

@yoyokulala @parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Editors choice