Nakon haotičnog završetka godine, finaliziranih projekata i prazničnih slavlja sa najbližima – sve što želimo je da se opustimo, odmorimo i posvetimo svojim zanemarenim potrebama. Srećom, mesec januar savršen je za vraćanje sebi, za kreiranje novih rituala i planova za narednu godinu, koji će sveukupno doprineti našem wellbeingu. Upravo početak godine ukazuje na to u kojem će se smeru kretati i njen ostatak – i zato je započni u velikom stilu, fokusirana na sve ono što će ti doneti dobro.

Predlažemo ti da se u 2022. godini posvetiš kreiranju skin care rituala koje će tvoja koža voleti. Jer, kada se dobro osećaš u svojoj koži, kada je ona glatka, meka i blistava, ne postoji stvar na ovom svetu koju ne možeš da uradiš! Mi smo osmislili savršenu rutinu nege kože lica i tela od 5 koraka koja će ti pružiti negovanu kožu bez ijedne dlačice – a otkrivamo ti je, korak po korak, u nastavku teksta. Self care mode is on!

Napravi atmosferu

Možda ti se čini da je ovo korak koji bi mogla da preskočiš, ali veruj nam – podjednako je važan kao i ostali. Kada se posvećuješ sebi, trebalo bi to da radiš u potpunosti i sa uživanjem, a ne na brzinu ili polovično. Zato, odvoj jedno popodne, pusti svoju omiljenu plejlistu, upali nekoliko mirišljavih sveća, napuni kadu i pripremi svoj najmekši bade mantil koji će te sačekati kada izađeš iz kupatila. Na ovaj način ćeš negovati ne samo svoje telo već i svoju dušu – a nakon rituala ćeš se osećati preporođeno i blistavo – spolja i iznutra.

philips1 Glatka koža bez dlačica može biti tvoja stvarnost, uz ovu jednostavnu rutinu od 5 koraka!

Photo credits: Envy Croatia

Piling pre svega

Tvoja koža je tvoj “štit” od spoljašnjeg sveta – a svakom štitu je s vremena na vreme potrebno “poliranje”. Nakon što si pripremila savršenu atmosferu i temperaturu vode, vreme je za piling kojim ćeš skinuti mrtve ćelije sa površinskog sloja kože. Ali, pažljivo! Koža je osetljiva i zato je nežno masiraj, bez preteranog pritiskanja i grubog utrljavanja – kako ne bi dodatno oštetila svoju kožnu barijeru. Piling je najbolje primeniti jednom do dva puta nedeljno, a tvoja oporavljena koža će se nakon toga brže regenerisati.

philips3 Glatka koža bez dlačica može biti tvoja stvarnost, uz ovu jednostavnu rutinu od 5 koraka!

Photo credits: Envy Croatia

Čišćenje i hidratacija

Naravno, ne zaboravi da je zdrava i blistava koža uvek čista koža. Zato pri kupanju uvek biraj neagresivne preparate koji su namenjeni tvom tipu kože. Svaki tip kože ima različite potrebe, ali ono što je svima zajedničko je da im je potrebna adekvatna hidratacija – koju možeš postići nanošenjem hidratantnog mleka za telo. Uživaj u mlakoj penušavoj kupki, koja će otvoriti tvoje pore, a zatim kupanje završi brzim tušem hladne vode, koja će zatvoriti pore i dodatno boostovati tvoju cirkulaciju!

philips4 Glatka koža bez dlačica može biti tvoja stvarnost, uz ovu jednostavnu rutinu od 5 koraka!

Photo credits: Envy Croatia

Depilacija ili brijanje

Korak pri kojem bi trebalo da budeš najpažljivija je, razume se – brijanje, odnosno depilacija. U zavisnosti od toga šta preferiraš, važno je da dobro pripremiš svoju kožu i budeš maksimalno nežna. Mit je da dlačice rastu brže nakon brijanja, one jednostavno nisu iščupane iz korena i sasečene su oštricom brijača, te deluju tamnije i kao da su se brže pojavile, ali svakako – imamo za tebe rešenje koje će učiniti da dlačicama na celom telu kažeš zbogom na čak šest meseci! Za početak, obrij, izdepiliraj ili epilatorom ukloni svoje neželjene dlačice, a onda pređi na naš finalni skin care korak, koji ti predstavljamo u nastavku.

philips2 Glatka koža bez dlačica može biti tvoja stvarnost, uz ovu jednostavnu rutinu od 5 koraka!

Photo credits: Envy Croatia

Uspavljivanje dlačica u korenu

Nakon što si uklonila sve dlačice, vreme je da ih uspavaš u korenu! Da, to je apsolutno moguće, i to na svim nijansama kože, od izrazito svetle do tamnobraon, kao i na dlačicama koje su prirodno tamnoplave, braon ili crne. Kako? Uz Philips Lumea IPL 9000 uređaj, koji razume tvoju kožu i pomoću intenzivne pulsne svetlosti uspeva da uspava rast dlačica i do neverovatnih 92%, već nakon tri tretmana. Takođe, ovaj uređaj koji tvoju skin care rutinu podiže na sasvim novi nivo, prepoznaje obline ženskog tela i kreiran je sa posebnim nastavcima koji se prilagođavaju svakoj krivini tvog tela, kao i tvom licu. Bilo da želiš da ukloniš dlačice sa nogu, ruku, stomaka, bikini zone ili lica – Philips Lumea IPL 9000 je tu za tebe!

Ako si radoznala da otkriješ na koji način možeš postići maksimum koji ti ovaj jedinstveni uređaj može pružiti, predlažemo ti da preuzmeš Philips Lumea IPL aplikaciju, koja sadrži personalizovane programe tretmana, prilagodljivo planiranje, savete i trikove za uspešno postizanje savršeno glatke kože.

Philips Lumea IPL 9000 je najbolji poklon koji sebi možeš da daruješ, a zahvaljujući njemu 2022. godina će za tebe biti bezbrižna, laka i nežna!

*Izmereno je na nogama, nakon 3 tretmana, 27 od 55 žena dostiže 92% ili bolji rezultat

philips5 Glatka koža bez dlačica može biti tvoja stvarnost, uz ovu jednostavnu rutinu od 5 koraka!

Photo credits: Envy Croatia

Probaj Philips Lumea IPL 9000, ostavi neželjene dlačice u godini iza sebe i u 2022. uživaj u savršeno glatkoj koži! 

Za više informacija o Philips Lumea IPL 9000 uređaju poseti Philips veb-sajt.

 

Comments