Da li je kafa vaše „dugme za pauzu“, vreme koje uzimate samo za sebe, doza energije bez koje ne možete da zamislite dan ili trenutak koji uvek delite s drugima? Možda je sve od ovoga po malo, u zavisnosti od doba dana i trenutnog raspoloženja. Na kraju krajeva, svako od nas je priča za sebe, a to važi i za način na koji uživamo u omiljenom kofeinskom napitku. 

U nastavku pročitajte koje su četiri najčešće vrste ljubitelja kafe, pa proverite da li se uklapate u jedan od profila. Mi smo isprobali svih 12 ukusa koje sada može napraviti kod kuće uz pomoć Philips LatteGo aparata za espreso i izdvojili favorite koji bi po našem mišljenju najviše navedenim tipovima.

P1021702 2 Proverite koji ste tip ljubitelja kafe i birajte omiljeni LatteGo ukus

Društvenjak

„Hoćemo na kafu?“ je pitanje kojim drugima stavljate do znanja da ste za druženje.  Za vas je kafa više od napitka. Ona je povod da se ljudi okupe i podele dobro raspoloženje, a i problemi se lakše podnose kad se pretresu uz kafu. 

Philips LatteGo aparat je za društvenjake garancija da im nikad neće faliti ekipa za kafu. Razlog je jednostavan – kada jednom nekom poželite dobrodošlicu uz espreso ili caffe latte iz ovog aparata za kafu, postaćete omiljeni barista u društvu, a vaš dom najpoželjnije mesto okupljanja.

Sam svoj majstor

Za vas je najlepša kafa ona koju vi spremite. Kuhinja je vaša laboratorija i verovatno ste već isprobali različita zrna, mlinove, espreso aparate i mutilice za penu. Degustacija napitka koji ste sami napravili pruža vam neizmerno zadovoljstvo.

Philips LatteGo bi mogao da postane vaš novi saveznik u potrazi za savršenom šoljicom kafe, jer omogućava upravo ono što volite – eksperimentisanje dok ne pronađete svoju priču. Igrajte se za početak s kapućinom: birajte intenzitet kafe menjajući postavke na 100% keramičkom mlinu i pravite savršenu svilenkastu penu od bilo koje vrste mleka u inovativnom LatteGo sistemu koji se lako pere.

Ambiciozni multitasker

Vi nemate vremena za duge razgovore uz kafu ni komplikovane rituale. Pijete kafu ujutru da biste dobili neophodnu dozu energije, a obavezna je i bar jedna posle podne da vas vrati u kolosek i pomogne u ispunjavanju dugačkog spiska dnevnih zadataka. 

Za vas je idealno jutarnje gorivo espreso koji ćete dobiti jednim pritiskom na dugme intuitivnog ekrana u boji Philips LatteGo aparata. Kada vam je potrebna jača doza kofeina, kliknite „Extra Shot“ opciju za dodatnu  jačinu. U trenucima predaha nakon radnog dana a pre večernje rekreacije ispijte jedan ristretto ili espresso martini. Shvatićete zašto kafa iz dobrog espreso aparata ne može da se meri i sa jednom drugom.

P1021706 2 Proverite koji ste tip ljubitelja kafe i birajte omiljeni LatteGo ukus

Samo nek je fensi

Lepotu šolje i kafe cenite isto koliko i ukus. Skoro uvek birate kafu s bogatom mlečnom penom i raznim ukrasima. Kada ste u potpunosti zadovoljni onim što vidite, pre prvog gutljaja tražite najbolji ugao za fotku za Instagram. Tek onda može da počne uživanje.

Sigurni smo da će „kruna“ od baršunaste pene na latte machiatu iz Philips LatteGo aparata očarati i najzahtevnije ljubitelje fotogeničnih kafa. A tu je i ukus mleka u kombinaciji sa sveže mlevenom kafom koja razbuđuje sva čula, okrepljuje i donosi dobro raspoloženje za početak svakog novog dana.

Sasvim je moguće da se niste pronašli ni u jednoj od kategorija i da ste u nekom svom, sasvim posebnom filmu s kafom u glavnoj ulozi. Lepota je u različitostima, a Philips LatteGo je tu da ih podrži i proslavi svaki trenutak uživanja u kafi, sada i u udobnosti doma.

#PričaZaSebe #PhilipsLatteGo #Philips #Philipshomeliving

Fotografije: Nikola Milošević

Comments