Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Kada bismo uhvatile zlatnu ribicu, mi bismo definitivno imale samo jednu želju – poželele bismo čarobni štapić koji bi nas bez mnogo muke rešio neželjenih dlačica i uz pomoć kojeg bismo dugo, dugo uživale u glatkoj i nežnoj koži. Ali čekaj, nije ti potrebna zlatna ribica da bi ostvarila ovaj san. Čarobni štapić već postoji, a danas ti otkrivamo šta to tačno imamo na umu kada ovo kažemo.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da se zaputiš u Philips Lumea Beauty studio gde te čekaju Nađa Jokanović, direktorka marketinga Wannabe Magazine-a i autorka bloga Dnevnik jedne poslovne žene, Dunja Jovanić, autorka bloga Fashion Babe, Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i Jelena Karakaš, autorka bloga Ko ne voli cipele koje su isprobale čaroban Philips Lumea Prestige uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica i sada sa tobom dele svoja iskustva nakon nekoliko nedelja “druženja” sa njim.

Nadja Jokanovic Philips 1 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 2 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Nađa, Dunja, Jovana i Jelena ne kriju oduševljenje novim Philips IPL uređajem. Jeleni se dopada to što je Philips Lumea Prestige lagan i jako jednostavan za upotrebu, nije glasan poput epilatora, a četiri nastavka za četiri dela tela (telo, lice, pazuh i bikini zona) lako se menjaju. Ona ističe da se ovaj uređaj aktivira samo pri dodiru sa kožom, što joj je jako važno.

Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 4 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 3 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Editors choice