Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/2

Kada bismo uhvatile zlatnu ribicu, mi bismo definitivno imale samo jednu želju – poželele bismo čarobni štapić koji bi nas bez mnogo muke rešio neželjenih dlačica i uz pomoć kojeg bismo dugo, dugo uživale u glatkoj i nežnoj koži. Ali čekaj, nije ti potrebna zlatna ribica da bi ostvarila ovaj san. Čarobni štapić već postoji, a danas ti otkrivamo šta to tačno imamo na umu kada ovo kažemo.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da se zaputiš u Philips Lumea Beauty studio gde te čekaju Nađa Jokanović, direktorka marketinga Wannabe Magazine-a i autorka bloga Dnevnik jedne poslovne žene, Dunja Jovanić, autorka bloga Fashion Babe, Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i Jelena Karakaš, autorka bloga Ko ne voli cipele koje su isprobale čaroban Philips Lumea Prestige uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica i sada sa tobom dele svoja iskustva nakon nekoliko nedelja “druženja” sa njim.

Nadja Jokanovic Philips 1 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 2 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Nađa, Dunja, Jovana i Jelena ne kriju oduševljenje novim Philips IPL uređajem. Jeleni se dopada to što je Philips Lumea Prestige lagan i jako jednostavan za upotrebu, nije glasan poput epilatora, a četiri nastavka za četiri dela tela (telo, lice, pazuh i bikini zona) lako se menjaju. Ona ističe da se ovaj uređaj aktivira samo pri dodiru sa kožom, što joj je jako važno.

Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 4 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 3 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Editors choice