Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Kada bismo uhvatile zlatnu ribicu, mi bismo definitivno imale samo jednu želju – poželele bismo čarobni štapić koji bi nas bez mnogo muke rešio neželjenih dlačica i uz pomoć kojeg bismo dugo, dugo uživale u glatkoj i nežnoj koži. Ali čekaj, nije ti potrebna zlatna ribica da bi ostvarila ovaj san. Čarobni štapić već postoji, a danas ti otkrivamo šta to tačno imamo na umu kada ovo kažemo.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da se zaputiš u Philips Lumea Beauty studio gde te čekaju Nađa Jokanović, direktorka marketinga Wannabe Magazine-a i autorka bloga Dnevnik jedne poslovne žene, Dunja Jovanić, autorka bloga Fashion Babe, Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i Jelena Karakaš, autorka bloga Ko ne voli cipele koje su isprobale čaroban Philips Lumea Prestige uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica i sada sa tobom dele svoja iskustva nakon nekoliko nedelja “druženja” sa njim.

Nadja Jokanovic Philips 1 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 2 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Nađa, Dunja, Jovana i Jelena ne kriju oduševljenje novim Philips IPL uređajem. Jeleni se dopada to što je Philips Lumea Prestige lagan i jako jednostavan za upotrebu, nije glasan poput epilatora, a četiri nastavka za četiri dela tela (telo, lice, pazuh i bikini zona) lako se menjaju. Ona ističe da se ovaj uređaj aktivira samo pri dodiru sa kožom, što joj je jako važno.

Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 4 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO) Pronašle smo čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica VIDEO 3 Philips Lumea uređaj je čarobni štapić za uklanjanje neželjenih dlačica (VIDEO)

Editors choice