Svakodnevica modernog života ostavlja nam veoma malo vremena da ispunimo sve obaveze koje su na spisku i uspešno izbalansiramo da uvek budemo doterani i negovani, a da istovremeno i naš dom bude u svakom trenutku besprekorno sređen. Možda ne postoji univerzalno rešenje da se sve ovo postigne bez nekih odricanja, ali ono što je dobra vest jeste da pomoću današnjih tehnologija i savremenih uređaja možete umnogome da olakšate sebi život.

Philips je brend koji sa tradicijom dugom 130 godina svojim inovacijama čini živote ljudi boljim i funkcioniše po najvišim standardima, poštujući odgovorno i održivo poslovanje. Nedavno je u Beogradu otvoren prvi Philips Shop u regionu, ali i šire, u kome na jednom mestu svi posetioci sada imaju priliku da iskuse personalizovano iskustvo kupovine i, uz savete Philips stručnjaka, isprobaju uređaje na licu mesta, kako bi se uverili u njihov kvalitet i efikasnost.

DSC2013 1 Dobro došli u svet inovativnih rešenja: Jedinstveno iskustvo kupovine za bolji i lakši život

Philips Shop se nalazi u TC Galerija na 2. spratu, i objedinjuje proizvode iz kategorija lične nege, malih kućnih aparata, rasvete, audio i TV rešenja, sa fokusom na unapređeno korisničko iskustvo, a predstavnici brenda Philips veruju da je otvaranje ove radnje korak u napred ka približavanju inovacija srpskim potrošačima.

Počevši od lične nege i oralne higijene, za koju su nepogrešiv izbor Philips Sonicare električne četkice za zube, preko uređaja za stilizovanje kose sa inovativnim tehnologijama, kao i Lumea IPL uređaja za kućnu epilaciju koji pruža čak 12 meseci bez dlačica, do OneBlade i Multigroom trimera za muškarce, naći ćete uređaje koji će vam pružiti najbolju negu, kao i lep izgled.

DSC2828 Dobro došli u svet inovativnih rešenja: Jedinstveno iskustvo kupovine za bolji i lakši život

Za uživanje u najkvalitetnijoj kafi tu je Philips LatteGo automatski aparat, a svakodnevicu će vam olakšati i brojni uređaji za pripremu hrane i kuvanje. Uz Philips štapne usisivače i parne stanice i ’najomraženiji’ kućni poslovi postaće vam omiljeni, dok Philips prečišćivač vazduha garantuje čist i zdrav vazduh u vašem domu.

Philips prodajni savetnici u radnji rado će odgovoriti na sve nedoumice i preporučiti uređaj po vašoj meri, a kupovinom uređaja ostvarujete i razne pogodnosti, kao i mogućnost produžene garancije.

Celokupnu ponudu Philips uređaja, osim u radnji, možete pogledati i na njihovoj onlajn prodavnici.

Comments