Leti se najčešće okrećemo svetlijim i toplijim tonovima koji su u skladu sa našim novonastalim osećajem poleta. Među toplim tonovima ovog leta izdvojiće se tonovi roze boje, a mi vam u nastavku predstavljamo osam načina na koje ovog leta možete nositi autfite koji u sebi sadrže roze boju! Bilo da volite jarkopink, pastelnu ili pak prljavoroze – za svakoga smo prirpemili ponešto, a na vama je samo da odaberete onaj stilski predlog koji se najviše uklapa uz vašu estetiku. Ready, pink, go!

Roze džemper/kardigan

Znamo, leto je period kada uglavnom ne mislim o džemperima, ali hladan vetar se često prikrade tokom večeri, i tada je dobro da imamo čime da se ogrnemo. Džemper odlično može izgledati kako uz mini-suknju, tako i uz šorts, a dobra ideja kojom možete upotpuniti roze džemper je i aksesoar, odnosno šešir ili kačket u istoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Milk Tea (@taramilktea)

Roze kombinezon

Roze kombinezon je aktuelan i tokom leta i u drugim periodima godine, a on je savršen spoj opuštenosti i ženstvenosti u jednom odevnom komadu. Roze kombinezon je takođe i veoma jednostavan izbor, jer nemate mnogo brige sa čime ćete ga uklopiti – jednostavno, sam je po sebi već dovoljan. U njemu ćete definitivno biti primećeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Roze suknja/haljina

Ono što leti naravno najviše volimo da nosimo su haljine i suknje, a jednostavna suknja/haljina A kroja bez bretela i sa lastišem, jednostavan je i stajliš odevni komad sa više namena. Ukoliko ga prevučete preko grudi, ovaj komad postaje haljina za plažu, a ako ga spustite na struk – savršena je razdragana i lepršava suknja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_)

Oversize roze sako/odelo

Oversize sako je postao must have odevni komad za žene širom sveta u poslednjih nekoliko godina, a i dalje je u trendu. Možete ga nositi u kompletu sa pantalonama ili uz druge odevne komade, a na vama je i da odaberete svoj omiljeni ton roze boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Comments