Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Da li si u onoj grupi koja obožava tetovaže ili pirsinge? Znaš da obično postoje te dve grupe, jedna je ljubitelj tetovaža, ima ih već mnogo i ne razmišlja baš mnogo o pirsingu. A onda sa druge strane imamo onu drugu grupu, kojoj su cilj pirsinzi i uvek se pre odlučuje na bušenje nove rupe, nego na crtanje nove tetovaže. Da, znamo, ima i onih koji jednako gaje strast i prema tetovažama i prema pirsinzima. 

I znamo – kada jednom kreneš u avanturu zvanu “pirsinzi” nikako ne možeš da prestaneš, a svaki novi pirsing je priča za sebe i sreća, koja se ne može opisati drugim ljudima, koji jednostavno na sve to gledaju prilično ravnodušno.

I svaka nova rupa koju probušiš, iako je drugi ne primećuje, tebi deluje kao ogromna promena i jednostavno se posebno osećaš. Onda će te verovatno obradovati i predviđanje da će ove godine pirsing biti najpopularniji beauty aksesoar!

I naravno – uho je idealan deo tela za sva tvoja eksperimentisanja. Uho treba da postane tvoje platno, koje ćeš sređivati baš onako kako želiš, ali i onako kako mogućnosti dozvoljavaju. Uvek vodi računa o svojim mogućnostima, jer ne može baš svakakome isto da stoji. Vodi pre svega računa o tome, ali vodi se i svojim željama. Imamo za tebe nekoliko idealni h primera, kako tvoje uši mogu da izgledaju, nadograđene razilčitim interesantnim detaljima.

Mnogo sitnih detalja 

Za svaki novi pirsing trebaće ti mnogo strpljenja. Naime, znaš da to ponekad može da boli? Ne samo bušenje, već generalno taj oporavak nakon. Znaš i da će ti biti teško da spavaš na toj strani, tako da se potrudi da uvek bušiš samo jedno uvo, a onda nakon nekog vremena i drugo. I da, možeš da bušiš nekoliko rupica odjednom, ali ne preteruj. Konsultuj se sa pirsing stručnjacima, koji će te posavetovati koliko maksimaln možeš. Više sitnih minđušica, minimalistički stil biće veoma aktuelan. Ukoliko se se odlučila da izbušiš bezbroj rupica na svom uhu, onda savetujemo definitivno da većina njih čine detalji, odnosno sitne minđušice, kako bi postigla balans i kako bi sve to ukupno izgledalo lepo. 

Pirsinzi u nizu 

Ako voliš red u životu, kuhinji, sobi, na svom kancelarijskom stolu i sve ti je uvek sređeno, sve uvek držiš pod kontrolom, onda je za tebe definitivno sledeći stil. Sve minđušice u nizu, bez bilo kakvog odstupanja. Ovakav tip pirsinga može da deluje prilično kul, a povremeno možeš da menjaš oblik minđušica.

Editors choice