Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Želite da osvežite svoj nameštaj? Nemate ideju kako da preuredite svoju dnevnu ili spavaću sobu? Razmišljate o kreativnom načinu da ukrasite novogodišnji kutak? Mr. Bricolage i njegovi mladi, kreativni pomoćnici učiniće svaki vaš predlog izvodljivim!

Mr. Bricolage, najbrojniji svetski lanac marketa za uređenje doma i bašte, koji od nedavno posluje i u Beogradu (ulica Bačvanska 21), odlučio je da mladim ljudima omogući praksu u svom objektu.

Pod sloganom “Realizujte vaše ideje”, Mr. Bricolage je najavio saradnju sa najboljim mladim dizajnerima enterijera sa Akademije lepih umetnosti u Beogradu. Studentima je pružena jedinstvena prilika da osmisle svoju postavku i izlažu proizvode koje su sami dizajnirali koristeći asortiman proizvoda iz Mr. Bricolage objekta.

slika1MirB Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!

Kreativnost studenata na delu

slika2Mr Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!
Mladi i nasmejani ljudi pomoći će vam da osmislite svoj kutak

Ovo predstavlja veliku šansu za nas, da pokažemo svoje znanje i kreativnost. Moje kolege i ja imamo brojne ideje, ali malo mesta na kojima možemo kreativno da ih izrazimo.,  izjavio je Mihailo Ivić, student četvrte godine dizajna enterijera.

Saradnja između Mr. Bricolaga i studenata nastaviće se i ubuduće. Od subote 19. novembra, mladi dizajneri će svake naredne subote organizovati tematske radionice, dok će svake nedelje davati korisne savete za uređenje doma svim zainteresovanim posetiocima Mr. Bricolage objekta.


Iva Šapić je budući istoričar umetnosti. Nesuđeni Šerlok Holms II. Budući umetnik, krojač, kuvar, organizator venčanja i vlasnik cvećare i kafića – knjižare. Ili pisac. Ili turistički vodič. Ili profesionalni čitač knjiga. Ili sve to, ako poživi koji vek duže.

Editors choice