Ako posvećeno pratiš modu i trendove, sigurni smo da si čula, ili negde pročitala, termin #offduty, ali je isto tako moguće da ti nije najjasnije šta ovaj termin zapravo znači i zašto baš sve trendseterke pokušavaju da svojim autfit kombinacijama daju baš ovaj “pečat”?

Dakle, šta je off-duty stil? Brz i moderan način života koji podrazumeva hiljadu snimanja, sastanaka i drugih obaveza dnevno, kao i činjenica da putem Instagrama možemo videti kako su poznate manekneke, blogerke i zvezde obučene svaki dan, doveo je do nastanka ovog trenda koji podrazumeva da dame izgledaju odlično i stilizovano čak i kada nisu na modnoj pisti ili snimanju.

Tajna je u ključnim basic komadima i veštinama slojevitog oblačenja, koje su ove popularne devojke dovele do savršenstva! Kako im polazi za rukom da uvek izgledaju #streetstyle ready i koji je to jedan komad koji se mora naći u njihovim garderoberima, kako bi njihov off-duty stil uvek bio na nivou, pitali smo Ninu Seničar!

Nina Senicar Pitali smo Ninu Seničar da nam otkrije tajne svog off duty stila!
Mislila si da poznata manekenka i voditeljka najčešće nosi salonke i visoke potpetice?! I mi smo se iznenadili činjenicom da Nina zapravo obožava da nosi patike! Bilo da je reč o patikama za trening ili onim klasičnijim modelima, Nina ih kombinuje bukvalno uz sve, a ovih dana je najčešće možemo videti u Reebok CLASSICS FREESTYLE HI FBT poludubokim patikama!

“Patike ne dolaze u obzir samo u dnevnim varijantama! Kada hoću lepo da se provedem i đuskam celo veče, obavezno obuvam patike jer mi je naravno udobnost na prvom mestu! Ko još može da uživa ako ga cipele žuljaju?!”, rekla nam je Nina.

Nina Senicar 4 Pitali smo Ninu Seničar da nam otkrije tajne svog off duty stila!

Nina patike najčešće nosi uz farmerke, ali pojedini modeli poput ovih Reebok patika, izgledaju odlično čak i kada se nose uz haljine.

Prvo pravilo off-duty stila jeste da kada želiš da i budeš u sportskim patikama ceo dan i da ih kombinuješ sa nekom haljinom, biraj model patika u jednoj nijansi. Neutralni tonovi su uvek jednostavniji za kombinovanje, poput recimo belih ili crnih patika, ali i pastelne nijanse poput ove “mutirane” pink boje će ići uz mnoge kombinacije koje zamisliš!

Nina Senicar 5 Pitali smo Ninu Seničar da nam otkrije tajne svog off duty stila!
Comments