Možda deluje čudno, ne samo možda, već jeste neočekivano, ali pižame polako preuzimaju modni svet, te polako postaju i trend za koji se mnoge devojke koje prate modna dešavanja odlučuju da ponesu u mnogim prilikama. Šta nije jasno? Pižama je samo za spavanje? Pa i ne baš, možda nekad bilo, jer smo tu da vam danas pokažemo kako odlično izgledaju kada se ponesu kao autfiti ili deo neke kombinacije koju nosite tokom dana ili večeri.

Bade-mantili su uvek bili omiljeni komad za nošenje kod kuće, u dvorištu, eventualno do obližnje prodavnice gde su svi navikli da dođete u tako nekom “kućnom” izdanju, ali sada postaju savršen komad i za upotpunjavanje modernih autfita.

pizama 1 Pižame preuzimaju ženski modni svet?!

Ako vam nije jasno o čemu se radi, samo pogledajte oko sebe, u velikoj meri ćete i sami videti devojke koje nose jednostavne, svilene haljine, koje su se nekada zaista nosile u spavaćoj sobi i to uglavnom kako bi se dobio nešto seksepilniji izgled. No, uz par kožnih detalja, postaju trend koji se mora prošetati ulicama grada.

pizama 2 Pižame preuzimaju ženski modni svet?!

No, ipak najviše iznenađuju kompleti koji su u potpunosti kao dvodelne pižame, a koje brojni brendovi i dizajneri potenciraju kada je predstojeća sezona u pitanju.

pizama 3 Pižame preuzimaju ženski modni svet?!
Comments