Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Treći album muzičara zbog kojeg smo zavoleli spoj repa i soula izašao je juče pod naslovom “Ill Manors”. Muzičar Ben Dru (Ben Drew), poznatiji pod umetničkim imenom Plen Bi (Plan B), nastupio je na ovogodišnjem “Exit”-u i na jednom od boljih nastupa ovog festivala publici predstavio i deo svog novog projekta – pesme sa trećeg po redu studijskog albuma koji ujedno predstavlja i “saundtrek” za njegovo istoimeno rediteljsko ostvarenje.

01. PLan B. Plan B: Novi album

“We are all products of our environment. Some environments are just harder to survive in”

Debitantski projekat pevača u kojem je on zauzeo ulogu reditelja predstavlja krimi dramu, sa originalnom muzikom koju je on sam napisao. Priča ovog filma odvija se u Londonu, za vreme prošlogodišnjih nemira, i prati živote osmoro glavnih junaka.

Ono što je sasvim sigurno jeste da će, nakon velikog uspeha albuma “The Defamation of Strickland Banks”, pesme sa novog projekta morati veoma da se potrude kako bi zadovoljile očekivanja obožavaoca. Poslušajte prvi singl sa albuma “Ill Manors” koji nosi isti naslov.

Izvor fotografija: Facebook


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice