Crna je najelegantnija i najdovoljnija boja bilo gde, bilo kada, na bilo kome. Crna je svedena, otmena, ali istovremeno šik i edgy. Crnu volimo, obožavamo, ali to ne znači da treba da boji našu svakodnevicu. Sada kada nas jutarnje sunce ne budi pred posao, već samo alarm koji zvoni minimun 3 puta, treba da razmisliš o tome da svoju omiljenu crnu kombinaciju zameniš nekom drugom bojom. Ko je uopšte odlučio da crna boja bude boja zime – pa baš niko. Svi čeznemo za letom, crna nije nužna nijansa i zaista je pogubna za naše raspoloženje. Upravo zato oduševljeno smo prihvatili plavu boju, koju je Pantone proglasio za dominantnu boju 2020, koja se ne pojavljuje samo u street-style varijantama, već je nose sve stilizovane i poznate žene. Bolja od crne – uklapa se uz sve, kao crna, ali je mnogo optimističnija i iznenađujuće nosiva. Ova boja savršeno će se uklopiti sa ostalim neutralnim nijansama koje su dominantne ove sezone.

Power suit + topla oversized jakna

Ove godine naučila nas je da očekujemo neočekivano, barem kada je o modi reč. Totalni hit ove sezone su odela ukombinovana sa opuštenim svakodnevnim toplim jaknama. Ohrabri svoj outfit i ponesi odelo i van kancelarije. Plavi ukombinovani komadi učiniće da izgledaš kao jedna od stilizovanih devojaka sa njujorških ulica – izgledaćeš profesionalno, ali ne i preozbiljno.

Plavi teddy kaput + farmerke + ankle boots

Teddy kaputi ove sezone su omiljeni zimski komad. Viđali smo ih svuda u svim bojama. Ove zime potraži svoj u plavoj boji, bićeš ugrejana i u trendu.

Comments