Kada je Džidži Hadid nedavno na jednoj zabavi prošetala savršenu monohromatsku kombinaciju u plavoj boji, novi #MustFollow trend je rođen! Za kratko vreme plava je postala najmodernija boja i apsolutni imperativ za sve trendsetere, a mnoge devojke su sa oduševljenjem “potrčale” za tom bojom koja se do sada često smatrala isključivo “muškom”. Ali, nova modna sezona donosi nova pravila i mi smo spremne da ih prihvatimo i pomerimo granice dobrog stila! Naravno, ovo ne znači da će muškarci ostati uskraćeni za novi trend, jer plava i te kako dominira i u “oblasti” muške mode. Jesi li već dobila ideju za #matching autfite?!

Naravno da su modne kuće i poznati brendovi imali sluha za novi trend koji je preplavio ulice modnih prestonica, pa je tako plava počela da se uvlači u baš svaki “oblik” mode, počevši od odeće, preko aksesoara, pa sve do obuće. Uostalom, zato sada i imaš priliku da uživaš u omiljenom modelu patika svih vremena, Nike Air Max 1 Retro “Anniversary”, u novoj, plavoj varijanti i to ruku pod ruku sa svojim bratom, dečkom ili najboljim drugom! Da, podjednako smo uzbuđene što ćemo imati priliku da “ulovimo svoj delić istorije” i to u ovoj top trend nijansi za ovu jesen!

nike air max 1 1 Plava je najmodernija boja: Novo izdanje tvojih omiljenih patika učiniće da se još više zaljubiš u njih!

Dakle, u Tike! radnju je stigla još jedna limitirana edicija Nike Air Max 1 Retro “Anniversary” i to upravo u plavom izdanju. Tako se model, sa kojim je davne 1987. godine započela AIR MAX revolucija, ponovo vraća u svom originalnom obliku. Tvoj novi omiljeni model patika dolazi u specijalno dizajniranoj kutiji koja asocira na izgled kutije prvog modela, a u kojoj se nalaze dodatne pertle i Nike Air Max privezak!

Ne znamo za tebe, ali nama je uvek interesantna priča koja se krije iza kultnih modela koje i dan-danas obožavamo. Konkretno, u ovom slučaju, treba da znaš da je model Nike Air Max 1 dizajnirao čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hetfield, a da se model smatra za ikonu koja je zauvek promenila pravac sportske obuće!

Plava je najmodernija boja Novo izdanje tvojih omiljenih patika učiniće da se još više zaljubiš u nj 1 Plava je najmodernija boja: Novo izdanje tvojih omiljenih patika učiniće da se još više zaljubiš u njih!
Comments