Dok sinovi vremešnog Hjua Hefnera, čuvenog osnivača magazina „Playboy“ pamte Plejboj vilu kao najčarobnije mesto odrastanja u kome su imali zaštićeno i produženo detinjstvo, jedna bivša Plejboj zečica, Kendra Vilkinson posle deset godina otkriva kako joj je bilo teško da podnese noći sa Hjuom, dok je živela u vili. Kendra je tada imala 18, a Hju 78 godina. Danas je ona majka dvoje dece, a držeći deka Hju ima 88 godina. Svaki muškarac može samo da mu zavidi i da zaključuje kako je matori sigurno morao da troši neke pilule, da bi se gostio piletinom u tim godinama, ali nije daleko od (manje zlobne) pameti ni pomisao da je piletina sama po sebi afrodizijak.

E sad je kao otkriće da je deka konzumirao svoje zečice i da je mlađahna Kendra morala da podnese što i sve ostale. Ona naivna nije znala da ulazak u Plejboj vilu, među zečice, podrazumeva gazdin krevet. I to je vest, zato što se pojavio video klip u kome Kendra nekim ljudima priča kako je to bilo teško podneti i kako je morala da bude pijana i naduvana.

Kendra je međutim, pre nekoliko godina, objavila i knjigu pod nazivom “Sliding Into Home”  u kojoj kaže, sudeći po internet izvorima, kako se popela u Hefovu sobu zato što su to izgleda sve devojke radile, a ona je htela da bude u ekipi.

Ako se pitate kako cura sa 18 godina dospe u Plejboj vilu, i ima li ona majku da joj objasni neke stvari, koje se tiču trgovine erotikom, lepotom i mladošću, odgovor se nalazi u knjizi. Kendri je u glavi odjekivao majčin glas „znaš da se gore održavaju orgije“ ali htela je da proba. Tako je navodno, čekala svoj red sa ostalim plavušama, koje su se smenjivale u kratkom jahanju držećeg Hefa i još kaže da joj je bilo skroz kul kad je došla na red, da joj nisu smetale njegove godine jer je sve radila kako treba i da se nalazila tamo gde je i htela da bude.

hju i kendra Plejboj vila, mesto snova i razvrata

Pa ti sad veruj Internetu. Ili Kendri. Ili trgovcima erotikom, lepotom i mladošću.

A onda Hefov mlađi sin Kuper dočara pred kamerama bajkovitu priču o svom odrastanju u zloglasnoj vili i vi se pitate da li je zapravo sve istina, jer su poznati i slavni sposobni da žive šizofrenične i psihodelične živote, kao i mnogi anonimni, ili je sve priča, jer raja gladna slavnog, psihodeličnog, bogatog i razvratnog (ili makar samo razvratnog) života, guta sve priče, sva oprečna otkrića i svedočanstva, kao što devojčice gutaju Diznija, bez savetovanja sa lekarima i merama opreza i sa roditeljskim blagoslovom.

Pa, u tom svetlu mozgova ispranih iluzijama i spremnosti da se život na nivou zgrabi i smaže, koliko god bljutav bio, možda je neka majka i poslala ćerku da se proslavi sa repićem na guzi, možda je Hef supermen u krevetu koji troši plavuše kao što one troše dnevne uloške i možda su njegovi sinovi imali detinjstvo koje ne bi menjali ni za jedno drugo.

Pročitajte i ovo:

U zdravom duhu, zdrav razum: Sloboda u pet nivoa

Aleksina Đorđević

Comments