Kada smo svesni činjenice da su nam topliji dani nadomak ruke a proleće iza ćoška, onda obično počinjemo da mislimo na nove prolećne trendove pored onih lada je odeća u pitanju, takođe i na šminku i frizuru.

Nekako smo za šminku manje-više sigurni da ćemo je sa toplijim danima svesti na nežnije nijanse i toplije tonove ali šta sa frizurom? Dosadila vam je puštena kosa i obično vezivanje u rep, sad biste probali nešto novo i zanimljivo. I ono što je najvažnije volele biste da za svaku preporučenu frizuru koju vidite u časopisima ne morate da odete kod frizera već da budu lake i jednosatvne da to same uradite. Onda imamo dobru vest za vas i još bolji predlog.

Naime, frizura koja kruži svetom i internetom je svakako ona koju sada nose mnoge holivudske zvezde pa je sve češće viđamo i na našim prostorima. Frizura sastavaljena od dve “riblje kosti” zaista je osvojila svet i za kratko vreme se ustanila kod svake devojke ili žene. Nije ni čudo, jer ovakva frizura je prijatna za nošenje, nema bojazni da će vam vetar oduvati tek isfenirane krajeve i da će od vlage volumen vlasi spasti. Sa ovom frizurom ste sigurno da je to to- jednom napravljena trajaće celog dana sigurno, a verovatno i dan više. Samo lakom za kosu zalepite dlačice koje se izvlače.

Punđa Pletenice i punđa biće vaša OMILJENA prolećna frizura
Comments