Topli dani su uveliko tu i kosa je već počela da nas nervira. Najradije bismo se ošišale do glave i tako išle. Pa, zašto da ne, to može biti zapravo pun pogodak, naročito ako ste pomalo ekscentrične. Ipak, znamo da bi se retko koja devojka odlučila na takav neki korak, zato je možda bolje da pronađete frizuru koja će biti vaš spas u ovim vrelim danima. A koji je najlakši i najlepši način da ukrasite svoju kosu? Pletenice! A kada budete videle sve ove zanimljive načine pletenja kose, sigurno ćete odmah otrčati kod frizera!

Da, nažalost, moramo da kažemo da morate otići kod frizera jer su mnoge od ovih frizura suviše komplikovane da biste ih napravile same. Doduše, ukoliko imate prijateljicu veštih ruku, možete potražiti pomoć i od nje.

Takozvane bokserske pleteneice već su nas osvojile i rado ih nosimo, a ponekad možemo da isprobamo i neku zanimljiviju varijantu poput ove. Malo boja? Zašto da ne?!

Zanimljiva punđa izgleda još i bolje uz jednostavne pletenice sa strane. Savršen izbor kada je neka svečanija prilika u pitanju!

Comments