Letnje vrućine nam uskoro dolaze, a za sve nas dugokose to znači samo jedno – kosu moramo da podignemo ili vežemo, kako bismo izbegle toplotu koju nam puštena kosa stvara. Ukoliko želite da makar ovog leta izbegnete messy punđe i klasični konjski rep, predlažemo vam da se vratite pletenicama – koje će ovog leta svakako biti u trendu, a to nam potvrđuju i mnoge poznate ličnosti. Pletenice ili kikice ste možda poslednji put nosile u detinjstvu, ali sada je vreme da ponovo otkrijete njihove čari, a mi vam u nastavku predstavljamo šest različitih načina da ih nosite u 2021. godini!

Dve visoke, povezane pletenice

Glumica Yara Shahidi jedna je od novih holivudskih ikona stila – a ona je među prvima počela na svečanim događajima i premijerama da se pojavljuje upravo sa pletenicama. Za dodelu MTV nagrada ona je odabrala upravo ovu iconic firzuru sa dve visoke pletenice koje su preko čela “povezane” sa dve manje uvijene pletenice, i moramo priznati da izgleda kao savremena boginja. Ovo nije najjednostavniji look za kreiranje, ali je svakako veoma efektan.

Bubble pletenice oko lica

Manekenka Gigi Hadid uvek je u skladu sa trendovima, pa tako nije ni čudo što je možemo videti sa bubble pletenicama. Ona je od samo dva duga pramena koji joj uokviruju lice napravila bubble pletenice, u retro stilu glumice Sharon Tate, koja je nosila klasične pletenice. Svakako, ovu frizuru možte kreirati lako i brzo – a efekat je zaista primetan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Cela kosa u kikicama

Cela kosa u kikicama je verovatno frizura koju ste poslednji put nosile na moru 2005. godine, i to je sasvim u redu – ali sada je vreme da ponovo isprobate ovaj tip frizure. Kikice odlično izgledaju na kosi koja je prošla kroz balayage tretman, jer se u njima vide neobični prelazi u boji. Ovo je prava letnja frizura za odlazak na more, a ono što će vam biti neobično i zanimljivo je i frizura koju ćete dobiti kada raspletete kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Comments