Ukoliko, kao uglavnom i svi danas, koristite društvenu mrežu Instagram, teško da vam je promakao najnoviji trend u online svetu manikira – plišani nokti, odnosno veoma sjajni nokti koji svojim izgledom podsećaju na pliš. Naravno, oni se ne služe nikakvim materijalom, u pitanju su samo slojevi metalik laka, laka sa šljokicama ili šljokičastog pudera za nokte i sjajnog laka, koji čine da se vaši nokti neobično presijavaju pod dnevnim svetlom. Ovaj manikir je savršen za praznične dane koji su pred nama, a sigurno ćete odmah poželeti da ga iznesete! U nastavku vam predstavljamo nekoliko načina na koji ga možete nositi, ali u suštini, za koji god da se odlučite nećete pogrešiti!

Pravi Grinch zeleni plišani nokti

U duhu praznika uglavnom se svi setimo jednog of filmskih, božićnih klasika – “How the Grinch Stole Christmas“. Glavni lik ovog filma je Grinch, neobičan zeleni stanovnik mesta Whoville, na kog nas ova zelena boja noktiju neodoljivo podseća. Takođe, ovi nokti nas asociraju na sjajno okićene jelke i plišane komforne zelene odevne komade, i definitivno u naš look unose veseli praznični duh!

Plišani nokti koji podsećaju na svilene bombone

Plišani nokti u svetlijim tonovima neverovatno nas podsećaju na takozvane “svilene bombone” koje smo voleli kao deca, tako da im sigurno nećete odoleti! Ovi nokti učiniće da se osećate nežno i lepo, i upotpuniće svaki vaš elegantni ili romantičan look. Ovi nokti su takođe odličan izbor ukoliko planirate venčanje ili proslavu u bliskoj budućnosti.

Plišani nokti u boji karamele ili kapućina

Naravno, boja karamele i kafe, neprevaziđene su u toku jesenjih dana, a još bolje izgledaju ukoliko se presijavaju na suncu. Ove godine in su sve nude nijanse, pa ako već posedujete camel kaput ili braon kožnu torbu, ova boja noktiju je pravi izbor za vas! Izgledaće efektno, ženstveno i sexy u svakoj prilici. Takođe, odlično će se slagati uz prstenje svih boja.

Plišani nokti u više boja sa providnim srcima

Još jedna mogućnost kod plišanih noktiju je da budu u više različitih boja prilikom jednog manikira. Takođe, na njih možete dodati neobičan oblik poput providnog srca, suze ili zvezdice. Ovo je manikir za razigrane i odvažne devojke, koje se ne plaše da budu viđene i u centru pažnje. Dakle, ako vam se bliži rođendan – možda je pravi trenutak da častite sebe ovim neobičnim manikirom!

Kombinacija plišanih i metalic noktiju

Naravno, ukoliko plišani manikir želite da uradite u više boja, možete ga ukombinovati i sa drugačijim tipovima manikira, a mi vam preporučujemo jednostavni metalic u srebrnoj ili zlatnoj boji. Metalic i pliš odlično izgledaju zajedno, i sa ovom kombinacijom spremni ste za party!

Naslovna fotografija: instagram.com/nailsbyjane

Jovana

Comments