Astrologija nam poručuje da dolazi do promene u energiji. Naravno, sve to ima veze s prelaskom u drugi horoskopski znak, jer iz sezone Bika prelazimo u sezonu Blizanaca. Dvadesetog maja je bio prelazak u sezonu veoma društvenog znaka – Blizanci. Sve do 21. juna vladaće određena energija koji bismo morali da definišemo i objasnimo kako bismo znali šta nam se dešava u momentima kada imamo osećaj da ništa ne kontrolišemo.

Šta možemo da očekujemo u sezoni Blizanaca? U ovom periodu ćemo se, u najmanju ruku, pokrenuti. Preći ćemo iz melahločne u nešto vatreniju i bržu energiju, što nam, naravno, odgovara, jer je leto. Brza, dinamična i odlučna energija Blizanaca počeće da vlada svima nama, a mi joj se samo možemo skloniti s puta.

S obzirom na to da je Merkur vladajuća planeta Blizanaca, a Merkur je planeta komunikacije, fokusiraćemo se na to kako komuniciramo sa drugima, kakvi su naši odnosi i biće nam bitno da nas osobe sa kojima razgovaramo i sa kojima imamo bilo kakvu vrstu odnosa dobro razumeju. Trudićemo se da ništa ne ostane između redova ili da ostane da stoji u vazduhu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Shine Magazine (@theshine)

Energija Blizanaca često može biti nepredvidiva. Upravo ova nepredvidiva energija treba da se iskoristi, da se od nje nešto nauči i da joj se, na kraju krajeva, i predamo. Jer leto je nekako spontanost i leto idu ruku pod ruku. Astrolozi predlažu da uživamo u energiji koja će vladati oko nas, da je iskoristimo i da se prepustimo letnjim avanturama.

Možda će vam se u toku sezone Blizanaca javiti želja da imate veću interakciju sa ljudima – iskoristite je. Komunikacija i angažovanje sa ljudima i svetom oko nas nam je dobro došla zato što smo zbog pandemije dugo proveli sami sa sobom, u svoja četri zida. Dopustite svom socijalnom magu da vlada, da se druži i da uživa, jer život gradimo na iskustvima.

Bez obzira na to što u sezonu Blizanaca ulazimo pod okriljem retrogradnog Merkura u Biku – to ne mora nužno da bude loša stvar. Ovo, štaviše, možemo da iskoristimo u svoju korist tako što ćemo sebi dozvoliti da malo usporimo i da uživamo, da dišemo i da se relaksiramo, upravo u momentima u kojima nam je to najpotrebnije. Sezona Bika bila je intenzivna, zbog čega je prelazak u Blizance breath of fresh air.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Shine Magazine (@theshine)

Trebalo bi da obratimo pažnju na 29. maj kada će se Mars sresti sa Jupiterom, ali ne brinite, ovaj susret je izuzetno lepa vest. Susret Marsa i Jupitera biće izuzetno srećan dan zbog čega astrolozi sugerišu da ovoga dana rizikujemo, naravno, kada su u pitanju odnosi sa ljudima. Ovaj dan možemo da iskoristimo za prilaske, ponovna kontaktiranja, za pozive i za izjave, jer će nam energija Blizanaca u tome veoma pomoći.

U junu nas očekuju dva datuma na koja bi trebalo da obratimo pažnju. Prvi je 4. jun kada će Saturn stajati retrogradno u znaku Vodolije. Ovaj dan treba da iskoristimo kako bismo pogledali u sebe i u svoju budućnost – gde se trenutno nalazimo i šta je to što želimo od budućnosti. Idealan dan da ispišemo svoje želje i da vidimo kako možemo efikasno da ih ispunimo.

Drugi dan na koji bi trebalo da obratimo pažnju je 14. jun kada će biti pun mesec u Strelcu. Pun Mesec u Strelcu, koji je otvorenog uma, znači da ćemo izvesno vreme živeti punim plućima i na ivici života. Sve ovo nam pokazuje da će ovo leto biti kao nijedno do sada.

Naslovna fotografija: instagram.com/theshine

Milica Antić

Comments