Pamela ipak neće gledati “sebe” na malim ekranima

Njeni prijatelji su za američki list “The Sun” izjavili da “joj ne pada na pamet da gleda ovu užasnu seriju”. Oni naglašavaju da Pamela nikad nije ni čula za glumce koji će igrati uloge nje i Tommyja, i da ona, kao i cela njena porodica, smatra da se radi o jeftinoj kopiji, stoga ne shvata ovaj poduhvat nimalo ozbiljno. Pedesetrogodišnja glumica trenutno živi u Kanadi, i kaže da je zabavlja to koliko pažnje, za nju nepoznata glumica Lily James, dobija “na njen račun”. Ono što najviše zamera produkciji je činjenica da je radnja smeštena u trenutku kada je jedan od njihovih zaposlenih ukrao sef u kojem se nalazila kaseta sa videom na kojem je snimak Pamele i njenog muža u naletu strasti.

Pamela je pokušala da zaustavi objavu snimka tužbom, ali je odustala od nje kada je snimak bio objavljen na internetu. Glumac Seth Rogen igraće ulogu Randa Gauthiera, čoveka koji je ukrao i prodao njihovu seks kasetu.

„Cela ta situacija bila je izuzetno traumatična za Pamelu, bilo je to jedno od najtežih iskustava u njenom životu“, rekla je prijateljica i objasnila da Pamela nema nameru da to iskustvo ponovo preživljava.

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija: instagram.com/lilyjamesofficial/

Comments