Fashion&Friends i Wannabe Magazine predstavili su svoju saradnju kroz prvu epizodu YouTube show-a “FASHION&TWINS”. U prvoj epizodi predstavile su se bliznakinje Jakovljević, Maja i Ana. Oni koji su već videli prvu epizodu sigurno su se zabavili,a za one koji to još uvek nisu uradili, evo šta mogu videti.

maja i ana twins Počeo je show Fashion&Twins

Maja i Ana nasmejaće vas do suza pričama iz svog detinjstva, svim onim što im se dešavalo od “malih nogu”. Pričama o odrastanju, nestašlucima koje su volele da prave, druženju i svemu onome što su ih pitali zbog velike fizičke sličnosti, sestre su iskreno govorile. U okviru svega, setile su se i pojedinih anegdota iz škole, šala koje su pravile sa drugovima i drugaricama, te korišćenjem svoje sličnosti, Maja i Ana sve su nasmejale. Nemojte propustiti ovu pravu, letnju zabavu jer smo tek počeli.

Večeras od 21h počinje druga epizoda u kojoj će se predstaviti braća Grebići. Dragan i Bojan su predstavili kako je biti blizanac iz njihovog ugla, a zbog interesantnih ličnosti i karakternih osobina koje poseduju, preporučujemo da i večeras budete uz YouTube kanal Wannabe Magazine-a. Do tada, pogledajte prvu epizodu, a ako ste to već učinili, ni repriza nije na odmet.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Comments