5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Burn Studios je lansirao drugo po redu internacionalno takmičenje za DJ rezidenturu na ostrvu Ibiza. Finalisti će imati jedinstvenu priliku da upoznaju vodeća imena u industriji elektronske muzike i da učestvuju u muzičkim radionicama sa nekim od najboljih svetskih DJ-eva, a trojica pobednika dobiće letnje rezidenture u najeksluzivnijim klubovima na Ibici!

U prvoj rundi  potrebno je dostaviti kratak DJ miks, a u drugom krugu  učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije. Jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa 14 predstavnika iz ostalih zemalja, provešće tri neverovatna dana na događaju International Music Summit na Ibici, gde će im Burn Studios omogućiti druženje sa najvećim imenima elektronske muzike i provod na najluđim žurkama. Biće organizovan i mentorski program u vidu intezivnih treninga i radionica koje će voditi DJ zvezde Solomun, Steve Lawler i Maceo Plex. Troje prvoplasiranih osvojiće letnju rezidenturu u najboljim klubovima Ibice, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

BurnStudios rezidentura 1 Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

U prvoj rundi, potrebno je dostaviti kratak DJ miks a u drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije

Stotine ljudi širom sveta prijavili su se za prošlogodišnje takmičenje, a trojica najtalentovanijih – Manu Vulkano iz Španije, Adam Zasada iz Poljske i Urban Jeram iz Slovenije ispunili su svoje snove radeći u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege.

Da biste se prijavili, potrebno je da kreirate DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste  i da ga dostavite putem linka. Konkurs će trajati do 18. marta.

Editors choice