4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Burn Studios je lansirao drugo po redu internacionalno takmičenje za DJ rezidenturu na ostrvu Ibiza. Finalisti će imati jedinstvenu priliku da upoznaju vodeća imena u industriji elektronske muzike i da učestvuju u muzičkim radionicama sa nekim od najboljih svetskih DJ-eva, a trojica pobednika dobiće letnje rezidenture u najeksluzivnijim klubovima na Ibici!

U prvoj rundi  potrebno je dostaviti kratak DJ miks, a u drugom krugu  učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije. Jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa 14 predstavnika iz ostalih zemalja, provešće tri neverovatna dana na događaju International Music Summit na Ibici, gde će im Burn Studios omogućiti druženje sa najvećim imenima elektronske muzike i provod na najluđim žurkama. Biće organizovan i mentorski program u vidu intezivnih treninga i radionica koje će voditi DJ zvezde Solomun, Steve Lawler i Maceo Plex. Troje prvoplasiranih osvojiće letnju rezidenturu u najboljim klubovima Ibice, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

BurnStudios rezidentura 1 Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

U prvoj rundi, potrebno je dostaviti kratak DJ miks a u drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije

Stotine ljudi širom sveta prijavili su se za prošlogodišnje takmičenje, a trojica najtalentovanijih – Manu Vulkano iz Španije, Adam Zasada iz Poljske i Urban Jeram iz Slovenije ispunili su svoje snove radeći u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege.

Da biste se prijavili, potrebno je da kreirate DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste  i da ga dostavite putem linka. Konkurs će trajati do 18. marta.

Editors choice