Već smo navikli na do sada hiljade i hiljade puta spomenute brendove, pa mahinalno zaboravljamo da pitamo ima li novih imena u svetu mode i rade li oni nešto.

Standardna postava modnih stručnjaka koja je već godinama na vrhu modne industrije kao da nas je zaslepila, pa smo zaboravili da postoje i drugi kreatori koji podjednako dobro rade svoj posao, ali i mladi talenti željni dokazivanja.

Danas ćemo se pozabaviti britanskim brendovima koji se bave dizajniranjem torbi i odlični su u svom poslu.

Danas je dan za otkrivanje novih stvari, predivnih torbi i novih kreatora. Ko se slaže neka krene sa nama u ovu modnu pustolovinu, a ko se ne slaže neka uzdiše za novom torbom Louis Vuitton u tišini svog doma!

Milli Millu

Brend koji je stacioniran u centru Londona  i ono što je najzanimljivije, pravi super-šik kožne torbe.

Dizajnirane su od strane ljudi koji su diplomirali na Harvardu, a iskustvo i znanje prepoznaju se po očiglednom kvalitetu. Ovo je brend koji ne samo da usrećuje žene, već i mnogu decu, jer je humanitarnog karaktera i izdvaja novac od prodaje kako bi se pomoglo deci koja su u nevolji i nemaju uslove za život.

114 Pod modnom lupom: Britanski brendovi koje morate otkriti

Lost Property of London

Sam naziv brenda otkriva o čemu je reč, a ovo je odličan način da se stare i pocepane stvari iskoriste kako bi se napravila torba. Da li ste pristalice recikliranja? Mi smo oduševljeni ovom idejom, čak smatramo da stare stvari ne treba olako bacati, već treba da se potrudite da ih ulepšate i učinite funkcionalnim.

Ovo je brend koji je nezasluženo potcenjen, a u stvari je tako urban i cool!

26 Pod modnom lupom: Britanski brendovi koje morate otkriti

Lulu Guinness

Lulu Guinness je brend koji nam donosi i te kako moderne i poželjne torbe. Sofisticirane i uglađene, a ipak drugačije. Prave se u fabrici, u londonskoj opštini Hekni, a ono što ih izdvaja jesu posebni printovi i detalji.

37 Pod modnom lupom: Britanski brendovi koje morate otkriti

Golden Lane

Firma za proizvodnju tašni pokrenuta je 2012. godine, a sve je krenulo uzlaznom putanjom kada su ostvarili saradnju sa Ričardom Nikolom.

46 Pod modnom lupom: Britanski brendovi koje morate otkriti

Aspinal

Aspinal je jedan od najpoznatijih britanskih brendova i razvija se iz generacije u generaciju. Tradicionalno su najbolji kad je u pitanju izrada torbi, a kada je reč o dizajniranju, oni se drže striktnih formi i bez mnogo eksperimentisanja.

Šik i provereno dobro, pa verujemo da će vam se dopasti naš favorit!

54 Pod modnom lupom: Britanski brendovi koje morate otkriti

Violeta Stojanović

Comments