Pored toga što u današnje vreme mnogi kozmetički saloni nude brojne metode za podmlađivanje i pored različitih kozmetičkih proizvoda koji se samo pojavljuju i više niste ni sigurno koji je za šta, najbolje je posvetiti se prirodnom načinu podmlađivanja lica.

To je odličan početak koji možete priuštiti svojoj mladoj koži kao preventivu, jer kada i sebe i kožu jednom naviknete na održavanje prirodnim preparatima videćete koliko ćete u kasnijim godinama lakše uspevati da u tome da održite kožu zategnutom i negovanom.

Jasno je da danas postoji mnogo metoda za podmlađivanje lica. Neke od njih su efikasne ali previše skupe, neke su jeftine ali nisu efikasne, a postoje i skupe ali  možda ne donose očekivane rezultate. Ako ste nedovoljno upućeni da se upustite u avanturu zvanu “eksperimentisanje”, kao rezultat možete biti razočarani čak i kontraefektom. Ako želite da se podmladite a pri tom uštedite novac i živce, pokušajte da to postignete na potpuno prirodan način. Ova kombinacija prirodnih metoda za podmlađivanje lica je potpuno bezazlena, jeftina, jednostavna, svima pristupačna, a sto je najvažnije i efikasna.

S 32 Podmlađivanje lica na PRIRODAN način

Ono što je važno da shvatite na vreme jeste da prirodno podmlađivanje lica podrazumeva skup radnji koje treba konstantno primenjivati kada se zađe u takozvane srednje godine. Nakon nekog vremena zasigurno ćete imati mlađ izgled lica i održavaćete ga na isti način.

Upravo iz ovog razloga navodimo da je jako važno da na vreme počnete da negujete svoju kožu lica na prirodan način. Mi smo pripremili nekoliko saveta koji bi mogli da vam pomognu u tome da još dugo izgledate lepo i mlado.

Čišćenje lica

Redovno se umivajte i čistite lice. Za čišćenje lica koristite blaga prirodna sredstva, koja imaju i funkciju hidratacije, kao sto su ružina vodica i tonik od hidrolata lavande. I jedan i drugi su poznati po svojim sposobnostima podmlađvanja kože, tako da je dobro i da ih povremeno nanesete na lice. To možete učiniti ujutru, uveče pre spavanja, pre nanošenja šminke ili kreme za lice.

S 21 Podmlađivanje lica na PRIRODAN način
Comments