Iako svaka zdrava koža stari, postoje koraci koje možete preduzeti da ublažite pojavu bora i učinite svoju kožu blistavom.

Poznato je da određeni sastojci koji se nalaze se u preparatima protiv starenja imaju različite funkcije u koži i mogu da pomognu da se ublaži pojava bora.

Koenzim Q10 koji podstiče proizvodnju energije u ćelijama ima posebno mesto kada su ovakve potrebe u pitanju jer svojim efikasnim antioksidativnim delovanjem vidljivo ublažava pojavu bora.

Imajući to u vidu, kao i potrebu osetljive kože za pojačanom negom tokom hladnih zimskih dana, Eucerin® je pripremio nove pogodnosti za sve oni koji drže do pravilne nege svoje kože. U pitanju su specijalna luksuzna pakovanja Eucerin® Q10 Active proizvoda, koja sa popustom od 25 posto možete pronaći u Eucerin® partner apotekama.

Posavetujte se sa farmaceutom i odlučite se spram specifičnih potreba svoje kože za jedno od dva promotivna pakovanja. Jedan od dva luksuzna kompleta Eucerin® preparata sa popustom od 25 posto čini dve Q10 Active kreme – dnevna i noćna. Spoj Q10 Active dnevne i noćne kreme je idealan za potpun, celodnevan tretman i siguran put do smanjenja bora.

Eucerin Q101 Podmladite svoju kožu uz Eucerin

Drugo specijalno pakovanje sa popustom od 25 posto objedinjuje Q10 Active fluid koji prija koži koja traži laganije formulacije kao podlogu i adekvatnu negu tokom dana, i Q10 Active noćnu kremu koja pojačava regeneraciju kože tokom noći.

Više o ovim moćnim saveznicima u borbi protiv starenja kože pročitajte u nastavku, a ne propustite da u najbližoj apoteci iskoristite ovu izuzetno povoljnu priliku da osvežite i podmladite svoju kožu.

Eucerin® Q10 Active Dnevna krema za suvu kožu

Eucerin® Q10 Active Dnevna krema za suvu kožu je specijalno razvijen preparat za tretman bora osetljive kože lica. Sadrži visoko efikasan koenzim Q10 koji direktno utiče na vidljive znakove starenja kože. Rezultati su vidljivi već nakon 5 nedelja redovne upotrebe Q10 Active dnevne kreme i manifestuju se kroz znatno smanjenje dubina bora. Sadrži koenzim Q10, ćelijsku aktivnost i ne sadrži mirise. Pored svoje primarne namene, koenzim Q10 deluje i kao antioksidans protiv oštećenja izazvanog slobodnim radikalima.

Sadrži shi-buter i vitamine E, C i H. Zahvaljujući dodatim antioksidansima i vitaminima C, E i H (biotin) koža je zaštićena od napada slobodnih radikala. Rezultati istraživanja su pokazali dobru podnošljivost na osetljivoj koži, poboljšanje simptoma kao što su crvenilo i perutanje.

Nakon upotrebe, koža postaje znatno nežnija, čvršća i zaštićena od prevremenog starenja. Q10 Active Dnevna krema je takođe odlična podloga za šminku.

Eucerin Q10 Podmladite svoju kožu uz Eucerin

Eucerin® Q10 Active noćna krema

Eucerin® Q10 Aktivna noćna krema ima posebno razvijenu formulaciju za tretman osetljive kože lica tokom noći. Visoko efikasan koenzim Q10 utiče direktno na vidljive znake starenja kože- pojavu bora. Rezultati istraživanja su pokazali da se dubina bora značajno umanjuje već nakon 5 nedelja redovne upotrebe. Zahvaljujući dermatološkoj emulziji ulje-u-vodi, koja je obogaćena pro-retinolom, poboljšava se prirodna regeneracija ćelija kože tokom noći. Efekti koje postiže takva formulacija su svežija, vidljivo čvršća i nežnija koža. Eucerin® Q10 Aktivna noćna krema je namenjena svim tipovima kože i ne sadrži parfeme i boje.

Comments