Kada je dodela Oskara u pitanju, moda se ne zaustavlja na crvenom tepihu. Već 27 godina, magazin Vanity Fair je domaćin žurke nakon ceremonije koja se održava u “Dolby” pozorištu u Los Anđelesu. After party nam daje priliku da pogledamo naše omiljene selebritije i njihove odevne kombinacije za koje se odluče posle zvezdanog crvenog tepiha. Taman kad smo se pripremili da vidimo kako će izgledati kada skinu balske haljine i obuku se u odeću pogodniju za igranje do jutra, događaj je otkazan zbog COVID-19 pandemije. Međutim, poznate ličnosti su ipak odlučile da naprave privatne after party žurke, a jedna od njih je Andre Day, američka glumica koja je bila nominovana za najbolju glavnu žensku ulogu za njen prvi film “The United States vs. Billie Holiday”. U isto vreme, bio je održan i virtuelni dobrotvorni show čiji su domaćini bili Elton John i David Furnish.

Za razliku od crvenog tepiha na Oskarima, koji pušta da po njemu gaze nominovani i prezenteri, na after partyiju možemo da vidimo i manekene, TV zvezde, sportiste i muzičare koji zajedno sa glumcima, producentima i ostalim pripadnicima filmskog sveta slave jednu od najprestižnijih filmskih dodela nagrada.

Ove godine su se selebritiji kvalitetno zabavili birajući svoj stajling za after party (a čuli smo i da je bio after-after party), a one najbolje možete videti u nastavku teksta. 

Dua Lipa – Balenciaga i dijamanti

Dvadesetpetogodišnja pevačica bila je zvezda Eltonovog virtuelnog šoa, koji je organizovan u dobrotvorne svrhe i sav prikupljeni novac ići će fondaciji za borbu protiv AIDS-a. Za prvi deo večeri, pevačica je izabrala Balenciaga srebrnu haljinu sa zatvorenim dekolteom, koja je opšivena plavo-srebrnim kristalima. Od nakita je izabrala dijamantske Chopard minuđuše sa smaragdnim detaljima.

Winnie Harlow – Pepeljuga, vi ste?

Najbolji stajling u večeri posle dodele Oskara definitivno je iznela manekenka Winnie Harlow. Ona se pojavila na žurki glumice Andre Day u plavoj haljini libanskog modnog dizajnera Georges Hobeika. Ova haljina je deo njihove kolekcije za proleće/leto 2021. i svojim srcastim dekolteom, suknjom A kroja i glomaznim karnerima čini da kanadska manekena izgleda kao Pepeljuga – a verujemo da se tako i osećala.

Lesli Odom Jr. –  Pretty in Turqouise

Leslie Odom Jr. bio je nominovan u čak dve kategorije – za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu “One Night in Miami”, gde je igrao lik pevača Sama Cooka, kao i  u kategoriji za najbolju originalnu pesmu koju je komponovao i izveo za pomenuti film. Nažalost, nijednu nagradu nije poneo kući, ali je zato “izdominirao” u tirkiznom odelu italijanske modne kuće Valentino.

Comments