Sećate li se čuvenog selfija sa dodele Oskara! Eh da… Često vam život donese takve nezaboravne trenutke. Trenutke koji nose poletnost, svežinu i dobro raspoloženje, kada ste puni energijom i vitalnošću. Trenutke kada se osećate sveži i puni života i kada to i drugi vide na vašem licu. Zato budite vedri poput Nivea Soft kreme koja donosi strast za uživanjem i nežnošću, ostavljajući pritom predivan osećaj na koži. Obavijte svoje telo, ruke i lice Nivea Soft hidrirajućom formulacijom, a koža će vam zahvaliti tako što će za dodire drugih postati glatka, nežna i neodoljiva!

SOFT Pokaži svoju Soft stranu

Napravite jedan neviđeno zanimljiv selfi sa Nivea Soft kremom i osvojite neku od sjajnih Nivea Soft nedeljnih nagrada.

  • H&M poklon-kartica u vrednosti od 10,000 dinara
  • Ice watch sat ili
  • Paket Nivea proizvoda

Facebook posetioci mogu lajkovati vaš selfi na nedeljnom nivou od 09.06. do 07.07. i tako vam omogućiti da osvojite sjajne Nivea Soft nedeljne nagrade. Za više informacija posetite www.facebook.com/NIVEAsrbija.

Nivea Soft krema opšte namene

Osvežavajuća, nežna, negujuća krema za dodatnu hidrataciju sa jojoba uljem i Vitaminom E koji štiti prirodnu strukturu kože. Nivea Soft kremu koža brzo upija, pa je osvežena i puna energije. Bez parabena. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

50 ml, okvirna cena:  169 din

75 ml, okvirna cena:  249 din

100 ml, okvirna cena:  309 din

200 ml, okvirna cena:  429 din

300 ml, okvirna cena:  519 din

Comments