Koliko puta vam se samo desilo da imate problem kako da odaberete savršen poklon za neku damu? Ponekad, čak ni novac ne predstavlja toliki problem, koliko sama ideja ŠTA joj pokloniti. Pogotovo, ako vas ona prati kroz život duže vreme pa je do sada bilo nebrojeno poklona. Ako ste osoba koja ne voli kupovine i obilaženje prodavnica, onda zaista kupovina poklona može biti pravi horor za vas.

Razvojem Interneta, došli smo u mogućnost da mnoge stvari kupujemo online, ali i dalje se postavlja pitanje šta kupiti. Online kupovina će vam svakako skratiti vreme potrage, ali tu su i dodatni troškovi kao što je poštarina… Da li bi vas obradovalo kada bismo vam otkrili kako da brzo, lako i bez dodatnih troškova poštarine kupite poklon sa stilom koji će obradovati svaku damu? Da, verovali ili ne – i to postoji! U pitanju je mlada ideja na našem tržištu (postoji oko godinu dana) i za ovo kratko vreme postala je hit! U pitanju je GlamBox koncept, koji je konačno stigao i kod nas.

glambox 2 Poklanjaj lako – poklanjaj sa stilom!

Po čemu je GlamBox idealan poklon?

GlamBox je idealan poklon iz više razloga. Prvi i osnovni jeste što je ova kutija potpuno iznenađenje, a šta više tražiti od savršenog poklona? Kutija puna različitih kozmetičkih proizvoda, različitih kozmetičkih brendova za kojima kucaju srca skoro svih žena. Da biste poručili GlamBox kao poklon, dovoljno je da posetite njihov sajt i da ispunite sve podatke u opciji “Poklon“. U zavisnosti koliko vam je dotična osoba važna, i koliko ste novca spremni da odvojite, možete odabrati mesečni, tromesečni, šestomesečni ili čak godišnji plan. Srce svake žene će biti očarano sa godišnjim planom (to vam garantujemo!). Ovi planovi u stvari predstavljaju broj meseci u kojima će dami stizati kutija, pa bi to značilo da ako odaberete tromesečni plan, poklon će trajati malo duže, odnosno čak tri meseca! Zašto ne biste vašu voljenu osobu obradovali i podsetili na sebe svaki mesec?

I na kraju, ono što je najvažnije – neko drugi će umesto vas da osmisli savršenu kutiju za vašu dragu osobu i da je upakuje sa puno pažnje, ljubavi i luksuza, kao i da se pobrine da ona stigne da kućnog praga osobe kojoj poklanjate.

Savršen poklon sa stilom, zar ne?

Stoga ne propustite da  posetite GLAMBOX na zvaničnom sajtuFacebookuTwitteruInstagramuPinterestu i osigurate sebi kutiju radosti.

Comments