Nema žene na ovoj planeti koja ne voli nakit. Prstenja, minđuša, ogrlica i narukvica nikad dosta, te spadaju u savršen poklon za 8. mart.

Od nastanka ideje, do dizajna samog proizvoda, njegove realizacije i kasnije do pakovanja i poruke koja je utkana u paketić, prođe mnogo vremena i truda. Personalizovan poklon ceni svaka osoba jer joj tada dajete do znanja da ste se potrudili oko izbora i, samim tim, oko nje. Rešenje za poklon možete pronaći kod malih proizvođača, koji se uvek trude da na svoje proizvode prenesu svoje umeće, talenat i kreativnost. I da, ne zaboravimo na ljubav – koja je utkana u svakom proizvodu.

Predstavljamo šest dizajnera nakita iz Srbije koji su savršen izbor kao poklon za 8. mart

KalaClay Nakit

Nakit KalaClay je jedinstven jer je napravljen od polimerne gline u kombinaciji sa nerđajućim čelikom. Devojka koja stoji iza brenda čini da nakit izgleda božanstveno. Ukoliko imate ideju ili želite da imate unikatan dizajn, možete joj se obratiti. Ona će vašu želju pretvoriti u kompaktno umetničko delo – idealno za poklon.

KI by Marija Kilibarda

KI je brend Marije Kilibarde koji trenutno sadrži kolekcije Lavirint i Present. Marija ga opisuje kao nakit koji će svaku ženu učiniti neodoljivom i koji će biti obeležje njene nesputane energije. Svaka kolekcija sadrži minđuše, lančiće, narukvice i prstenje, a napravljeni su od srebra, zlata, kao i belog i roze zlata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KI• (@ki.brands)

Pročitajte i: Spremate se za noćni izlazak? Izabrali smo cipele koje će vam pomoći da zablistate!

Bliss Jewelry

Nakit Bliss je unikatan, ručno pravljen nakit sa mnogo ljubavi jer su svi njihovi komadi jedinstveni i prilagođeni kupcima. Takođe, svojim kupcima su dali mogućnost dogovora oko izrade nakita za koje je to naznačeno, te sigurno možete pronaći autentičan poklon. Izmene uključuju promenu dužina ogrlica i narukvica, eventualnu promenu boja i detalja nakita, u zavisnosti od dostupnosti materijala. Kombinacija boje zlata, perlica koje podsećaju na bisere, ali i onih u različitim nijansama, izvesno vreme su izuzetno popularne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@bliss_jewelry.tt)

 

BiStra Nakit

Mala radionica BiStra Nakit donosi ručno dizajniran nakit od majke i ćerke iz Kragujevca. Nakit izrađuju od raznih materijala poput metalnih komponenti, staklenih perli, gorskih kristala, vulkanske lave, bakra, kože, hirurškog čelika… Elementi prirode su zastupljeni, kao i boje prirode koji će biti savršene za svakog ko voli ovakav stil. U svojoj ponudi imaju ogrlice, narukvice i minđuše.

Violet Design Nakit

Violet Design u svojoj ponudi sadrži ručno rađen nakit od polimerne gline, sa čim se krenulo. Zatim, ogrlice, narukvice, minđuše i prstenje od polimerne gline su donekle zamenile nakit sa poludragim kamenjem od lemon-žada, ametista, fluorita, roze kvarca, karneola, a mogu se naći i minđuše napravljene od slatkovodnih bisera. Violet Design je osnovan pre više od tri godine. Pritom, svako pakovanje je pažljivo izrađeno od recikliranih materijala jer se autorka zalaže za očuvanje životne sredine.

Pročitajte još i: Torbe Carrie Bradshaw kao vanvremenski aksesoar

Naslovna fotografija: unsplash.com

Marija Gavrilović

Comments