Ne znam za tebe, ali kao mala sam bila jako izbirljiva kada su pokloni u pitanju. Ah, dete kao dete! Sada znam da je sam znak pažnje mnogo važniji od toga šta je zapravo ta pažnja, ali čik objasni ti detetu koje se praznicima raduje samo zbog poklona, a ispod jelke očekuje najnoviju i najneverovatniju igračku koja je mogla biti izmišljena. Čik objasni ti detetu da će igračku u narednih mesec dana polomiti ili – izgustirati. Čik ubedi ti dete da je baš taj džemper vredan njegove pažnje i savršeni poklon od Deda Mraza – baš taj džemper, a ne ona igračka. Iskreno, misliš da će poverovati? Pa, nisi sigurna. Ali, od svakog pravila postoji izuzetak!

monnalisa5 Poklon ispod jelke kojem će se mališani obradovati   a nije igračka!

Ja poklone obožavam! Ipak, u odnosu na period kada sam bila razmažena i kada sam “poklonu u zube gledala”, sada više volim da satima tragam za savršenim poklonom kojim ću obradovati sebi dragu osobu. Čak, taj osećaj volim više od toga da i sama dobijem poklon. Ali, naravno, savršen poklon nije tako lako naći, naročito kada ti je stalo. Kao meni. Ja imam taj problem da ne mogu da poklonim nešto što se meni lično ne dopada. Prosto, ne verujem u to i ne mogu samouvereno da pružim paketić sa mašnom i sa osmehom kažem “Izvoli!” Zato, poklon mora prvo da ispuni moje kriterijume, a zatim sve ostale. A moram da ti se pohvalim, na pravom sam putu da pronađem najlepši, najslađi i najoriginalniji poklon do sad kojim će se čak i mališani koji više od svega žele igračku – oduševiti! Reći ću samo – Monnalisa!

monnalisa6 Poklon ispod jelke kojem će se mališani obradovati   a nije igračka!

Koja god da ti je prva asocijacija na ovo dobro poznato ime, spremi se da upoznaš (na našem tržištu) novi luksuzni italijanski brend za mališane kojem, koliko god imala godina, ni sama nećeš moći da odoliš! Odeća modnog brenda Monnalisa je tako savršeno-bajkovito-moderna da ćeš, birajući poklon, zaista imati problem da odabereš najbolji komad, ali ćeš imati problem i sa tim – zašto je ovaj brend namenjen samo mališanima do 16 godina?! A šta je sa nama starijima?!

Comments