Dobro došli u sezonu praznika, poklona, slatkih iznenađenja, ali i – muka! Kako odabrati savršen poklon? Šta pokloniti nekome ko ima specifičan ukus, stil, potrebe? Šta pokloniti nekome ko očekuje originalan i nesvakidašnji poklon?

Koliko god mislila da nije toliko bitno šta poklanjaš dokle god poklon kao takav postoji, naravno da to nije tačno – poklonom pokazuješ da nekog poznaješ, da znaš šta šta mu je potrebno, da znaš šta bi ga obradovalo ili dirnulo. Poklonom izražavaš bliskost, naklonost, pokazuješ da ti je do nekoga stalo. Poklon zapravo znači toliko toga i zaista je mnogo više od sjajne, šarene kutije sa mašnom, ali ne daj da ti sada stvorimo još veći pritisak!

Iz iskustva nekoga ko obožava da poklanja i kome je kupovina poklona na neki način specijalnost, dozvoli da ti predložim da svojoj dragoj osobi, njoj ili njemu, pokloniš kul modni komad kojim ćeš doprineti njenom ili njegovom dobrom izgledu, a samim tim i samopouzdanju i veri u sebe. Realno, svima nam je potrebno malo toga, a dolazak nove godine je savršena prilika da se ovoga puta zaista posvetimo tom čuvenom radu na sebi, kako u pogledu izgleda, tako i u pogledu onoga što dolazi iznutra. Ah, kakav kliše – ali naš omiljeni kliše!

U redu, prihvataš ideju, ali šta bi to moglo da bude?

Ukoliko je tvoja draga osoba #fashionista, onda je jasno kako ćeš odabrati savršen poklon – jednostavno ćeš se okrenuti aktuelnim trendovima!

Otkako su trendseterke poput Kendall Jenner ili Rihanne prošetale oversized puff jakne, trend je rođen. Ne samo da ovaj model izgleda kul, upadljivo i zanimljivo, već je zapravo jako topao, udoban i prijatan za nošenje. Dakle, ovim poklonom spajaš lepo i korisno, a velike su verovatnoće da ćeš nešto slično poželeti i za sebe! Ne krivimo te, u ove TAF (The Athlete’s Foot) modele smo se i sami zaljubili na prvi pogled!

taf pokloni Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Ona: Jakna, majica, trenerka – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center) / On: Majica, jakna – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

Efektna srebrna za nju, smela kombinacija boja za njega – puff jakna je onaj komad koji svaki autfit podiže na novi nivo, baš kao i samopouzdanje! Zato, jasno ti je da ovim ne poklanjaš samo udoban, topao zagrljaj u hladnim danima, već i nešto mnogo više i važnije…

taf poklon 2 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Ona: Jakna – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

Poklon koji je krupniji, ali nikada “too much”, jeste dobar model patika kom će se zaista, iskreno, obradovati svaki pravi #fashionista! Ponovo se okrećemo aktuelnim trendovima i biramo modele koji su upadljiviji, za one koji vole da budu primećeni, ali i one nepogrešive, minimalističke, za one koji cene moć kvalitetnih belih patika.

taf 3 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Jakna, majica, trenerka, patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

taf 4 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

Iako smo odavno zagazili u sezonu jesen/zima, to nikako ne znači da ćemo se tako lako odreći svoje omiljene obuće. Patike odavno više nisu rezervisane samo za sezonu proleće/leto, baš kao što nisu ograničene ni samo na sportsku odeću iako ih uz baš takvu najčešće i nosimo. Upravo zato je ovo još jedan praktičan i koristan, ali izuzetno dobar, kul poklon kojim daruješ mnogo više od sezonske, kratkotrajne zanimacije. Dobar model patika se može nositi preko cele godine, u zaista svim kombinacijama i prilikama, naročito ukoliko govorimo o nekom kvalitetnom paru. S tim u vezi, obavezno poseti TAF radnju u Rajićeva Shopping Centeru i čekiraj njihovu odličnu ponudu!

taf 5 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Jakna, majica, kačket, patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

taf 6 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

Manji, stylish detalji kao što su majica i duks ili aksesoari u vidu ranca i kačketa, takođe su dobar poklon za tvoju dragu osobu koja obožava modu i vodi računa o svom izgledu i stilu. Bilo bi odlično da znaš koji je omiljeni brend osobe kojoj pripremaš poklon, kako bi mogla da odabereš onaj savršeni komad kom će se posebno obradovati. TAF radnja u Rajićeva Shopping Centeru u ponudi ima mnoge sportske brendove među kojima ćeš sigurno pronaći onaj koji je po meri tvoje drage osobe. 

Ne beži od mogućnosti da i sebi pokloniš neki od ovih sjajnih komada. Srećna kupovina!

taf 8 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Kačket, ranac, jakna, majica – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

taf 7 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Kačket, jakna, duks – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

taf 9 Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

Ona: Ranac, jakna, majica, patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center) / On: Kačket, jakna, duks, patike – The Athlete’s Foot (Rajićeva Shopping Center)

Sve komade pronađi u TAF radnji u Rajićeva Shopping Centeru!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments