Da li kvalitetna kupovina može biti i finansijski rentabilna? Sada može jer kupovinom Eucerin® preparate u vrednosti preko 1000 dinara na poklon dobijate jedan preparat koji odgovara potrebama vaše kože!

Akcija u odabranim apotekama traje dok traju zalihe i ne važi za promo pakete. Zato se dobro informišite na sajtu www.eucerin.rs ili u najbližoj apoteci i požurite u svoju dobru, a pametnu kupovinu.

Kupovinom Eucerin®preparata u u vrednosti preko 1000 dinara kao poklon možete izabrati:

Jedan od preparata iz Eucerin® DermatoClean linije koja pruža kompletno rešenje za čišćenje lica za sve tipove kože. Inovativna mešavina prirodno dobijenih aktivnih sastojaka koje sadrži ova linija, radi na efikasnom uklanjaju šminke sa kože i uporedo joj pomaže da održi svoju prirodnu ravnotežu hidratacije. Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.

Eucerin Promocija Pokloni za one koji kupe Eucerin preparat po određenoj ceni!

Eucerin DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje, bogati kremasti losion koji odgovara potrebama suve kože, koji efikasno uklanja nečistoću i šminku i pomaže koži da zadrži svoju prirodnu ravnotežu vlažnosti.

Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje, dokazano testiran na osetljivoj koži, koji odgovara normalnoj i kombinovanoj koži. Ovaj blagi, ali efikasan gel uklanja šminku i pomaže koži da lakše diše.

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, koji temeljno uklanja sve vrste nečistoća i šminke za oči i lice koje su rastvorive u vodi i time zamenjuje tri preparata: losion za čišćenje lica, toner i losion za uklanjanje šminke oko očiju.

Comments