Dan zaljubljenih nam se polako bliži, a svi znamo šta to znači – svoju dragu treba iznenaditi i obradovati poklonom. Naravno, to ne sme da bude bilo kakav poklon, već nešto originalno, romantično i – u znaku ljubavi!

Kao i većina žena, i vaša sigurno voli nakit, pa tako sa ovakvim poklonom nećete pogrešiti. Odaberite nežan, moderan dizajn koji će joj savršeno pokazati koliko je volite.

Ako ne znate gde tako nešto možete da pronađete, Pandora je tu za vas. Njen dizajnerski tim je uvek inspirisan ljubavlju, pa tako u ponudi ima mnogo simpatičnih i originalnih privezaka u obliku srca koji će odlično odgovarati ovoj prilici. Upravo je ovaj srebrni privezak najprodavaniji komad danas, a specijalno za Dan zaljubljenih Pandora ga je redizajnirala, unapredila i dala mu još moderniji senzibilitet i lepšu i nežniju boju.

pandora2 Poklonite joj najlepši poklon za Dan zaljubljenih

Ako vam se dopada ovakav privezak, znajte da postoje različiti oblici: Moje srce, koje predstavlja sloj transparentnog ružičastog emajla na srebru, spaja romantični metalni sjaj i elegantni dizajn. Jako popularna Pave kuglica obogaćena je rzžičastim srcem od kubnog cirkona okruženim belim kubnim cirkonima, simbolično predstavljajući Zarobljeno srce.

Novina ove sezone jeste i privezak Divlje srce, napravljen od Murana i Nemačkog stakla, dekorisan malenim ružičastim srcima smeštenim u sloju stakla što daje trodimenzionalni efekat. Osnova ovog predivnog priveska je svetlucava i presijava se, što ga čini savršenim, elegantnim detaljem.

pandora3 Poklonite joj najlepši poklon za Dan zaljubljenih

Privezak Srce od zlata dekorisan je srcolikim formama posutim kubnim cirkonima. Ručno rađen, od blistavog žutog zlata, ovaj dekorativni privezak simboliše ljubav koju delite sa drugima.

pandora Poklonite joj najlepši poklon za Dan zaljubljenih

Kroz svoju novu kolekciju nakita inspirisanu srcolikim oblikom latica ljubičica, napravljenim od srebra i posutim nežnim kubnim cirkonima, Pandora zajedno sa vama slavi najlepši praznik ljubavi

Neka i vas ljubav inspiriše, pa poklonite svojoj dragoj neki od ovih prelepih privezaka i pokažite joj koliko vam znači.

 

 

Comments