Eucerin® uvek brine o koži svojih potrošača kako bi ona u svakom trenutku bila adekvatno negovana i zdrava. Zato pružite svojoj koži svu neophodnu negu još dok ste pod tušem, jer Eucerin® pH5 preparati omogućavaju blago čišćenje lica i tela koje ne remeti prirodne odbrambene mehanizme kože i ne isušuju je. Zahvaljujući prisustvu pH5 citratnog pufera, pantenola i glicerina, ovi preparati podstiču prirodnu enzimsku aktivnost u koži, jačaju njen zaštitni omotač i regulišu nivo vode u njoj. Pogodni su za svakodnevno tuširanje.

EUCERIN ph5.1 Poklonite svojoj koži sve što joj je potrebno – poklonite joj Eucerin®

Potražite u apotekama specijalna promotivna pakovanja Eucerin® pH5 preparata za telo, uz koja vam Eucerin® poklanja gratis In-Shower u luksuznom i praktičnom mini pakovanju:

Uz kupovinu Eucerin® pH5 Losiona za pranje dobijate ekskluzivno pakovanje Eucerin® In-Shower losiona za negu od 50ml

Uz kupovinu Eucerin® pH5 Ulja za tuširanje dobijate ekskluzivno pakovanje Eucerin® In-Shower losiona za negu od 50ml

Eucerin pH5 kopak Poklonite svojoj koži sve što joj je potrebno – poklonite joj Eucerin®

Eucerin® In-Shower losion za telo je naročito pogodan za osetljivu kožu koju efikasno štiti i hidrira. Njegova blaga formulacija sa 5% dekspantenola deluje dok ste još pod tušem, nakon upotrebe preparata za tuširanje koji inače koristite. Stoga ne morate više dodatno da hidrirate kožu nakon tuširanja – samo se obrišite i spremni ste.

Iskoristitne aktuelnu ponudu – potražite promotivna pakovanja Eucerin® pH5 preparata u apotekama i pružite svojoj koži svu potrebnu negu.

Promotivni period traje dok traju zalihe.

Comments