WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/2

Želite da budete srećni, ispunjeni, ostvareni, a stalno osećate nezadovoljstvo, ogorčenost, mržnju, zavist. Negativnim osećanjima i ponašanjem, privući ćete negativne vrednosti u svom životu, tako stvari funkcionišu. Kosmos vam isporučuje vašu narudžbinu. Dakle, nije se nebo zaverilo protiv vas i niste žrtva sudbine, nego verovatno sami sebe sabotirate, sputavate u širenju granica i dosezanju višeg kvaliteta života. Ovo su najčešći načini na koje ljudi to rade:

Potiskivanje problema

Kada bežite od problema, zanemarujete ih i potiskujete, oni se gomilaju i postaju veći. Jedini način da se oslobodite tog rastućeg pritiska i njegovih posledica (psihičkih, fizičkih, materijalnih), jeste da se sa problemima suočavate i tražite načine da ih rešavate.

Laganje sebe

Svi lažemo, čak i kad nam je istina najviša vrednost i životni vodič. Svesne laži su manje škodljive od nesvesnih, ali laganje je teško iskoreniti – kad se zapati, širi se kao buđ i uvlači u sve naše odnose. Najgore je kad lažemo sebe i nećemo da vidimo ono što drugi vide i govore nam, kad ne prihvatamo ni svoje probleme, ni svoje osobine, ni način na koji to utiče na druge. Ne možemo praktikovati laž u jednoj oblasti života, a da u drugoj zadržimo iskrenost. Dovoljno je teško biti iskren i zadržati iskrenost – jer to zahteva ne samo moralnu snagu, nego i visoku svest, a ni za jedno ni za drugo nismo uvek sposobni.

View this post on Instagram

#90sbabes

A post shared by 𝟡𝟘’𝕊 𝔹𝔸𝔹𝔼𝕊 🌹🕸 (@90s.babes) on

Strahujete od grešaka

Nećete pogrešiti ni u čemu, jedino ako uopšte ništa i ne činite, a tada je isto kao i da ne živite. Ko želi ispunjen i aktivan život, mora da pogreši mnogo puta u mnogim stvarima, to je deo iskustva i tako se stiče nešto pameti i mudrosti.

Strahujete od samoće

Najgore veze su one koje nastanu iz straha od samoće. Kažu vam da je bolje biti sam, nego sa pogrešnom osobom, a to i sami shvatite kad vam se smuči veza sa pogrešnom osobom. Posle nekog vremena vam opet dosadi da budete sami i vežete se za prvu zainteresovanu osobu, opet iz pogrešnih razloga. Tako stvarate začaran krug nezadovoljstva i potvrde nezadovoljstva – privlačite slična iskustva, dokazujući sebi da je grozno biti sam i da je još groznije biti sa pogrešnom osobom. Počnite da želite prave stvari, pravu ljubav, pravi odnos, sa pravom osobom – ne zato što ste sami, nego zato što zaslužujete ono pravo.

Editors choice