Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Želite da budete srećni, ispunjeni, ostvareni, a stalno osećate nezadovoljstvo, ogorčenost, mržnju, zavist. Negativnim osećanjima i ponašanjem, privući ćete negativne vrednosti u svom životu, tako stvari funkcionišu. Kosmos vam isporučuje vašu narudžbinu. Dakle, nije se nebo zaverilo protiv vas i niste žrtva sudbine, nego verovatno sami sebe sabotirate, sputavate u širenju granica i dosezanju višeg kvaliteta života. Ovo su najčešći načini na koje ljudi to rade:

Potiskivanje problema

Kada bežite od problema, zanemarujete ih i potiskujete, oni se gomilaju i postaju veći. Jedini način da se oslobodite tog rastućeg pritiska i njegovih posledica (psihičkih, fizičkih, materijalnih), jeste da se sa problemima suočavate i tražite načine da ih rešavate.

Laganje sebe

Svi lažemo, čak i kad nam je istina najviša vrednost i životni vodič. Svesne laži su manje škodljive od nesvesnih, ali laganje je teško iskoreniti – kad se zapati, širi se kao buđ i uvlači u sve naše odnose. Najgore je kad lažemo sebe i nećemo da vidimo ono što drugi vide i govore nam, kad ne prihvatamo ni svoje probleme, ni svoje osobine, ni način na koji to utiče na druge. Ne možemo praktikovati laž u jednoj oblasti života, a da u drugoj zadržimo iskrenost. Dovoljno je teško biti iskren i zadržati iskrenost – jer to zahteva ne samo moralnu snagu, nego i visoku svest, a ni za jedno ni za drugo nismo uvek sposobni.

View this post on Instagram

#90sbabes

A post shared by 𝟡𝟘’𝕊 𝔹𝔸𝔹𝔼𝕊 🌹🕸 (@90s.babes) on

Strahujete od grešaka

Nećete pogrešiti ni u čemu, jedino ako uopšte ništa i ne činite, a tada je isto kao i da ne živite. Ko želi ispunjen i aktivan život, mora da pogreši mnogo puta u mnogim stvarima, to je deo iskustva i tako se stiče nešto pameti i mudrosti.

Strahujete od samoće

Najgore veze su one koje nastanu iz straha od samoće. Kažu vam da je bolje biti sam, nego sa pogrešnom osobom, a to i sami shvatite kad vam se smuči veza sa pogrešnom osobom. Posle nekog vremena vam opet dosadi da budete sami i vežete se za prvu zainteresovanu osobu, opet iz pogrešnih razloga. Tako stvarate začaran krug nezadovoljstva i potvrde nezadovoljstva – privlačite slična iskustva, dokazujući sebi da je grozno biti sam i da je još groznije biti sa pogrešnom osobom. Počnite da želite prave stvari, pravu ljubav, pravi odnos, sa pravom osobom – ne zato što ste sami, nego zato što zaslužujete ono pravo.

Editors choice