Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Zašto ti voliš da se šminkaš? Da li si ikada odgovorila na ovo pitanje? Nismo sproveli anketu, ali možemo da se kladimo da znamo koji bi bio najčešći odgovor: “Volim da koristim šminku zato što čini da se osećam lepom!”, ili “Zato što kada sam našminkana – lepša sam sebi.” ili “Zato što šminka sakriva sve nepravilnosti i ono što mi se ne sviđa na mom licu.

Da, naravno da je cilj da budemo lepe same sebi, ali nažalost, retko koja žena se oseća potpuno lagodno u sopstvenoj koži i uvek postoji nešto zbog čega joj se “ruši” samopouzdanje, te je šminka tako postala nešto poput maske – način da se “sakrijemo”, “ispravimo” i maskiramo ono što zapravo jesmo.

Da li je to cilj sa kojim se makeup industrija rodila? (Odgovor: Ne, nije). Zašto žene toliko žele da izgledaju kao neko drugi, umesto da teže tome da budu najbolja verzija sebe? Istina je da svi mi imamo neke nesigurnosti i nepravilnosti koje čine da sumnjamo u sebe ili da se ne osećamo dovoljno privlačno, pogotovo kada smo mladi, te tada često umemo da se fokusiramo na one stvari koje bismo najradije promenili kod svog izgleda. Upravo one nam ulivaju nesigurnost i sprečavaju nas da vidimo da su naše nepravilnosti – baš ono što nas čini jedinstvenim, posebnim i lepim.

Mađutim, kada prihvatiš svoje nepravilnosti i učiniš ih svojim najjačim adutom – otkrila si svoj faktor! Jer istina je da samopouzdanje ne možeš izgraditi ako stalno prikrivaš ono što jesi, već tek onda kada prikažeš svetu svoje pravo lice, a svaki negativni komentar, svako “Ne” – prihvatiš stoički i snažno – jer znaš koliko vrediš i znaš da si lepa baš takva kakva jesi!

Dakle, koji je tvoj faktor?

Zato je vrlo inspirativno što je jedan veliki make up brend odlučio da sve dame podseti na prave razloge za upotrebu šminke i da pomogne svakoj od nas da pronađemo svoj faktor.

Kompanija Max Factor kampanjom #MYFACTOR želi da ukaže na jedinstvenu lepotu svake žene, i verovala ili ne, ali čak i dame poput glumice Tamare Dragičević i zlatne olimpijke Ivane Anđušić Maksimović se ponekad osećaju nesigurno u svojoj koži ali im njihov faktor tada pomaže!

Tamarin faktor je njen glas po kom je postala prepoznatljiva!

Tamara nam je takođe otkrila svoju malu makeup “tajnu” – Max Factor Miracle Touch puder se uvek nalazi u njenom neseseru jer njenom tenu daje savršeno prirodan izgled kože!

S druge strane, Ivana ističie da su usponi i padovi sastavni deo života svakog sportiste, a kada dođe težak period ono što joj uvek pomogne da se oseti bolje na kraju napornog dana, jeste šminka. Kada stane na vatrenu liniju najviše se oslanja na svoje oči, i zato su one njen faktor!

Upravo zato, Ivana najčešće i u slobodno vreme šminkom ističe oči, a u tome joj je tajno oružje Max Factor False Lash Effect maskara.

A sada je red na tebe! Vreme je da otkriješ svoj faktor! U tome će ti sigurno pomoći i činjenica da tokom aprila prilikom kupovine Max Factor maskare, palete senki, pudera, ruža ili sjaja, na kasi možeš izabrati i poklon proizvod Max Factor šminke!

I, šta čekaš? Koji je tvoj faktor?

Editors choice