Trideset godina nakon njihove prve saradnje, Pol Mekartni (Paul McCartney) i Stivi Vonder (Stevie Wonder) ponovo udružuju snage na novom singlu “Only Our Hearts”, koji će biti objavljen na albumu “Kisses on the Bottom”, Pola Mekartnija. Zajedničko ostvarenje dve legende muzičke industrije, biće jedna od dve nove pesme na albumu bivšeg člana Bitlsa (The Beatles).

slika123 Ponovni susret velikana: Paul McCartney i Stevie Wonder stvaraju čaroliju

Tri decenije kasnije – i dalje majstori svog zanata

Očekivanja su visoka, s obzirom da je njihov poslednji duet “Ebony and Ivory” ostvario zavidan uspeh, dostižući prvo mesto kako na američkim tako i na britanskim listama. Pevali su o jednakosti, dobroti i prevazilaženju površnosti izgleda, pozivajući se na ono iznutra što nas spaja kao ljudska bića. Saradnja je izazvala raznovrsne reakcije, ali nikako nije prošla neprimećena.

Prvi duet je naišao i na oštre kritike i na velika priznanja. Album na kome će se naći novo delo dva muzičara izlazi u februaru, 2012. godine.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Comments