Pantalone sa plavo-belim kvadratima

Ako želite da nosite jedan ključni odevni komad koji će doći do izražaja i koji će biti centar vašeg autfita – preporučujemo vam da ga uklopite uz ostale odevne komade koji će biti jednobojni i neutralni. Na primer, uz crni sako i top možete nositi atraktivne pantalone kariranog dezena, ili one sa krupnijim kvadratima. Trenutno su u modi intenzivne osnovne boje (crvena, žuta, plava), pored onih nežnih pastelnih, te vam preporučujemo da karirani dezen za koji se odlučite bude u nekoj od pomenutih boja.

Maxi crvena haljina sa tufnama

Iako je crvena haljina prolećna klasika, ona je ponovo u modi i sa njom sigurno nećete pogrešiti. Crvena haljina na bele tufne je romantični i ženstven odevni komad, koji nas podseća na jug italije i Sofiju Loren, i moramo priznati – već želimo da je nosimo iako je napolju još uvek prohladno. Predlažemo vam da se odlučite za crvenu maxi haljinu sa šlicem, ali da se poigrate i uklopite je sa starkama, kako biste pokazale da ste i seksi, ali i opuštene.

Karirani jednodelni kupaći kostim

I naravno, iako je tek april, vreme je da unapred krenemo da mislimo o letu! Mada, i da nije vreme – teško da bismo se suzdržali da o njemu ne mislimo. Ovog leta možemo nositi jednodelne kupaće kostime, koji će svakako biti u modi, a preporučujemo vam da oni budu kariranog dezena, ili naravno na tufne. Ovaj tip kupaćih kostima podsetiće nas na pin-up kulturu i modu iz pedesetih godina prošlog veka, a i sami smo svesni toga da su žene tada izgledale možda atraktivnije nego ikad.

Naslovna fotografija: instagram.com/stylesightworldwide

Jovana

Comments