Njegova bela košulja uz duboku suknju

Beli odevni komad do kog ćete sigurno najlakše i najbrže doći je bela košulja vašeg partnera, a pored toga što ćete u njoj izgledati nedvosmisleno kul, ona će vam pružiti osećaj voljenosti i komfora. Ukoliko želite da mušku košulju učinite ženstvenom, uvucite je u suknju dubokog struka, tako da naglasite svoju ženstvenu figuru, i par potpetica u kojima možete da pokorite svet. Suknja ne mora biti poslovna, može biti potpuno opuštena i od teksasa, a možete se poigrati i sa sandalama u animal dezenu.

Beli korset uz all white look

Još jedan odevni komad koji se definitivno vratio u trend, i čak ne mora biti isključivo u beloj boji je korset – i naravno da želimo da ga nosimo uvek i svuda! Ženstveni beli korset naglasiće vašu figuru i učiniti da se osećae kao princeza iz bajke, a ako želite da učinite da on izgleda malo urbanije i više edgy, preporučujem da ga uklopite uz moćni beli sako i bele pantalone dubokog struka. Ovo je autfit za sve one devojke koje zrače samopouzdanjem i koje vole sebe.

Vintage bela košulja i džins

I za kraj, evo jednog looka za one romantične duše, koje uživaju u boho stilu i retro odevnim komadima, koji se takođe vraćaju u modu. Perforiranu belu košulju u hippie stilu 70-ih godina uklopite uz duboki džins i detalj u vidu braon kožnog kaiša. Ovo je savršen look koji može biti vaš jedinstveni vesnik proleća.

Naslovna fotografija: instagram.com/streetstyle_london

Jovana

 

Comments