Novo izdanje portala Trendovi, iza kojeg stoji agencija Pioniri sa partnerima i saradnicima iz Srbije i regiona, upravo je objavljeno. Ovaj portal nas tradicionalno, pred kraj svake godine, priprema za narednih 12 meseci sadržajem iza kojeg stoje stručnjaci iz različitih oblasti.

PR Instagram post Spremni za 2024 – objavljeno novo izdanje portala Trendovi

Ovaj projekat već 8 godina generiše bazu korisnog znanja sa ciljem da čitaoce informiše o  ključnim novinama i tendencijama koje će oblikovati narednu poslovnu godinu. Ovogodišnje izdanje je ujedno i drugo regionalno, budući da iza tekstova stoje autori sa 4 tržišta – Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. I ono što je novo jeste da su svi tekstovi novog izdanja dostupni i na slovenačkom jeziku.

Promene i trendove koji će oblikovati 2024. godinu kada su pitanju digitalni marketing, HR & employer branding, tehnologija, PR, ugostiteljstvo, mediji i mnoge druge, možete već sada čitati na portalu trendovi.co, a tokom narednih nedelja njegov sadržaj će redovno biti ažuriran novim temama. 

Partneri iz regiona su i ove godine dali veliki doprinos projektu, te će svi zainteresovani, zahvaljujući agencijama 404, Degordian, CTA komunikacije, Cvoke, Builtt, Play team, Sidera i mnogim drugim, dobiti uvid u nadolazeće trendove iz ugla čak 4 tržišta. 

Pored novih regionalnih partnera, iza tekstova stoje i autori i autorke iz agencije Pioniri, portala Netokracija, agencija Represent Communications i Smart Plus Research, kao i InStore Media, Vladimir Kovač ispred Digitalka, Igor Grmuša iz Planete Sport, udruženje IAB Serbia i regionalna nagrada SoMo Borac, WANNABE MAGAZINE, Obrt team, kao i autorke Katarina Šonjić i Gorana Risteski i mnogi drugi. 

Svi tekstovi očekuju vas na portalu trendovi.co i dostupni su tokom cele godine. 

Comments