Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Posetite najveći IT događaj u zemlji: Treći “Znam da možemo”

Posetite najveći IT događaj u zemlji: Treći “Znam da možemo”

Najveći domaći IT događaj ove godine održaće se u sredu, 27. septembra i to u 9 gradova u zemlji — priče domaćih preduzetnika, uspesi domaće IT industrije i najave novih velikih stvari.

IT industrija je ove godine dobila najveću pažnju do sad i to opravdano – jer je najzdravija privredna grana u zemlji sa izvozom u vrednosti od 740 miliona evra. Stoga će ovo, treće po redu okupljanje pod nazivom “Znam da možemo” biti najveće do sad i održaće se paralelno na 9 lokacija u zemlji i namenjeno je svima koji su zainteresovani za domaću IT industriju, bilo da su već njen deo ili tek žele to da postanu.

Na događaju ćemo čuti o rezultatima domaće zajednice na svetskom nivou, čuti lične priče domaćih preduzetnika i pogledati šta je sve urađeno kako bi ova industrija dalje napredovala, što od strane države, što od strane industrije, primera radi, informatika je konačno obavezan predmet za naše osnovce, a Digitalnu Srbiju su pokrenule neke od najostvarenijih domaćih IT kompanija.

znam da mozemo 3 Posetite najveći IT događaj u zemlji: Treći Znam da možemo

Kako kaže Zoja Kukić iz Startita, Posebna pažnja posvetiće se i razvoju koji se dešava van Beograda i Novog Sada:”U Startitu verujemo da sledeća velika prilika za srpski IT leži u kreiranju lokalnih zajednica tamo gde gde je potreba za ekonomskim razvojem i znanjem najizraženija i gde živi najveći deo našeg stanovništva – izvan velikih gradova. Iako u tom poduhvatu teško može biti lakih ili brzih pobeda, verujemo da je to u ovom trenutku najbolja investicija koju možemo napraviti na dugi rok.”

Na bini će nam se, između ostalih, pridružiti i Milan Simić, izvršni direktor za IT u Telekomu Srbija, Igor Bogićević, osnivač kompanije Seven Bridges, Nemanja Čedomorović ispred Digitalne Srbije i Vukan Simić, osnivač Fishing Bookera. Iz organizacije najavljuju i najavu barem jednog velikog novog projekta, kao i uočavanje trendova koji će pratiti ovu industriju u Srbiji.

Događaj je besplatan za posetioce i održaće se u sredu, 27. septembra sa početkom u 18h. U Beogradu će se održati u Domu omladine Beograda, a prenosi će se gledati u Startit Centrima (Novi Sad, Valjevo, Zrenjanin, Vršac, Inđija, Subotica), kao i u Mokrin House-u i Šapcu.

Editors choice