Nakon uspešnih revija u Londonu i Budimpešti i beogradska publika imala je priliku da vidi kolekciju inspirisanu lutkama iz kratkog filma “Džabervoki” češkog umetnika Jana Švankmajera, filmom “Nemoguće putovanje” francuskog umetnika Žorža Melijesa i eksperimentom stvaranja oblaka austrijskog psihoanalitičara Vilhelma Rajha. Dizajnerkine kreacije su učinile da manekenke na pisti deluju kao nestvarne kosmičke heroine, obučene u neku vrstu pastelnih uniformi armije iz mašte. Siluete su strogih ali ipak ženstvenih linija, a sudar oštrih i mekih oblika stvorili su ovaj harmonični svet kreativnog haosa.

avon i ana ljubinkovic 1 Poslastica za ljubitelje mode i šminke: Nova saradnja Ane Ljubinković i kompanije Avon avon i ana ljubinkovic 2 Poslastica za ljubitelje mode i šminke: Nova saradnja Ane Ljubinković i kompanije Avon

“Svaka moja kolekcija priča određenu priču, ali ostavlja dovoljno prostora posmatraču da je doživi na svoj način. Volim da spajam ono što je naizgled nespojivo i da eksperimentišem materijalima, bojama, oblicima i šminkom, o kojoj protekle dve godine brine kreativni tim kompanije Avon. Važno mi je da svaki detalj na manekenkama doprinosi stvaranju atmosfere koja će odvesti publiku u neki drugi svet, na granici mašte i stvarnosti” – izjavila je Ana Ljubinković nakon revije.

avon i ana ljubinkovic 3 Poslastica za ljubitelje mode i šminke: Nova saradnja Ane Ljubinković i kompanije Avon avon i ana ljubinkovic 4 Poslastica za ljubitelje mode i šminke: Nova saradnja Ane Ljubinković i kompanije Avon

Ana i Avon dele iste vrednosti, pre svega veru u moć mašte i kreativnosti koja ih iznova inspiriše, ali i ljubav prema razigranim bojama po kojoj su poznati. Anini bajkoviti modeli karakteristični su po upečatljivom koloritu i interesantnim formama, a svim ljubiteljkama Avon proizvoda poznato je da su njihovi omiljeni karmini, sjajevi i senke čuveni po širokoj paleti nijansi u kojima su dostupni.

Comments