Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Posle ljubavi, šta ostaje?

Posle ljubavi, šta ostaje?

Pre svega morate voleti sebe da bi drugi mogli da vole vas. Čest je slučaj izgubljenosti u tom vrtlogu ljubavi i strasti. Nije vam teško da u pola noći idete do palačinkarnice za najdraže vam biće, da sušite čarape na radijatoru kako se ne bi razbolela kada se bude vraćala kući, a najmanje od svega želite da se vrati. Nezgodno je kada svemu dođe kraj, jer na drugom delu kreveta niko ne leži. Tada vrtite brojeve po telefonu, onih koji su vas otpisali, jer su vas smatrali srećno oženjenim i nezainteresovanim za bančenja i gledanje cica.

Šta to ostaje? Ružna sećanja se potisnu, ostaje izležavanje na plaži i mackanje kremama, ono veče kad ste zajedno vodili njenog preplašenog psa kod veterinara, slike (jer niste psiho da ih seckate), mrlja od vina na zidu, plišane igračke koje završe kod sestrića. Ostaju i uzrečice, mirisi, parkovi, burek i šetnja do njene kuće u pet ujutru po snegu do kolena, gomila divljaka koji pevaju navijačku pesmu pod prozorom drage, grafiti i tužan pogled pravih drugarica dok govore: “Ma pusti ga on je kreten”. A, misle: “Stvarno ste se našli, našli pa razišli”. Čitanje paralelnog ljubavnog horoskopa, gledanje u šolju, bol u stomaku, navika da se piksla isprazni pre spavanja, zaboravljena majica samo su neke od stvari koje bockaju u srž.

Onda dođu one pametne tetke sa velikim iskustvom, koje ceo dan sede ispred TV-a, jer ih muž ne konstatuje i daju sebi za pravo: “Pravu ljubav ne mogu da unište ni ratovi, al’ vidiš ova mala nevesta šta je doživela…”. Pravu ljubav kao i onu krivu mogu da raskrinkaju ljudi. Strpljenje, poštovanje, normalna komunikacija, “izvini” i zagrljaj glavni su sastojci tog eliksira, ako ne želite da okušate lošiju stranu ljubavnog otrova, pa da kao ludi jurite za protivotrovom koji ne možete naći dok se prašina ne slegne.

preboleti Posle ljubavi, šta ostaje?

Posle ljubavi, šta ostaje?

A kad sve to prođe i date sebi novu priliku, ostaju posledice koliko god se trudili da toj novoj nedužnoj osobi koja takođe vuče duhove prošlosti ne namećete stare rane. Dovoljan je deža vi i da bujica emocija bude usmerena ka nekome sa kim tek treba da gradite kulu od karata. Zato se iz špila prošlosti moraju istresti sve loše partije, a u igru ući bez naočara, strategije i blefova, jer je možda baš ta dobitnička. Možda ćeš gledati dugo prizivani “royal flush”… a možda će te opet izbaciti na hladne pločnike ispražnjenih “džepova”. Nikada se ne zna! Ne može se na silu stvoriti spontanost, ali ako vam se posreći, pa nađete onu drugu polovinu ne tražite joj dlaku u jajetu. Ta, i rođenoj majci možete naći manu.


Marija Stefanović veruje da je naopako rođena i da zato stvari posmatra iz nesvakidašnjeg ugla. Obožava ironiju. Svako jutro počne joj sa osmehom i šoljicom espressa, sve ostalo pa čak i pranje zuba pokušava da radi drugačije nego prethodnog dana. Mrzi rutinu. Voli kontrolu. Student novinarstva. Umetnik je življenja, njeno umetničko delo je njen život. Omiljeni moto- Everything is possible, impossible is anything”.

Editors choice