Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Vest da je pevačica Vitni Hjuston (Whitney Houston) pronađena mrtva u hotelskoj sobi brzo je obišla čitav svet, izazvavši nevericu i muk među obožavateljima.

rexfeatures 496478fe Poslednja pojavljivanja Whitney Houston

Diva raskošnog glasa

Oduvek je smatrala da bez pravog povoda ne treba da se pojavljuje bilo gde, pa shodno tome retko je i davala intervjue. Neposredno pre smrti dala je poslednji intervju za program “Entertainment Tonight” u kome je pričala o usponima i padovima, o vaspitavanju svoje ćerke jedinice, kao i o povratku na veliko platno. Sa mnogo oduševljenja govorila je o novom filmu “Sparkle” u režiji Salima Akila (Salim Akil), koji je snimala zajedno sa svojom koleginicom Džordin Sparks (Jordin Sparks), a koji u stvari predstavlja rimejk istoimenog filma iz 1976. godine. Bez obzira na nesrećne okolnosti, film će biti završen i premijerno prikazan 17. avgusta 2012. godine.

Majka i ćerka u filmu, Vitni i Džordin, zajedno su gostovale na pomenutoj televiziji. Poredeći njihov odnos u filmu sa odnosom koji je imala sa svojom ćerkom Bobi Kristinom (Bobbi Kristina Brown), Vitni je govorila o mnogim životnim problemima, kao i o velikom povratku.

Poslednji javni nastup imala je na pre-Gremi događaju kada je izvela numeru “Jesus Loves Me” zajedno sa svojom koleginicom Keli Prajs (Kelly Price). Zabeleženo kamerama, zauvek će ostati u muzičkoj arhivi kao podsećanje na njeno poslednje pojavljivanje u javnosti.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice