Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Lansirane su poslednje dve epizode o najvećem svetskom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. One prikazuju finalnu fazu takmičenja u kojoj je naša predstavnica Lea Dobričić briljirala i osvojila rezidenturu u klubu “Privilege”.

LeaD finale Poslednje dve epizode o Leinoj pobedi na Ibici!

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu “Privilege” na Elrow žurkama i sredom u beach baru “Sands”

U sedmoj epizodi, parovi finalista treba da odsviraju jednosatne DJ setove pred vlasnicima klubova i pokažu im da su zaslužili rezidenturu. Tenzija raste jer, za neke od njih, ovo je poslednji put da nastupaju na ostrvu. Epizoda prikazuje Leinu energiju i šarm kojim je osvojila publiku.

Momenat odluke je došao i pobednici su proglašeni! Osim Lee, to su Hyena iz Poljske koji je osvojio rezidenturu u “Cafe Mambo” i Tommy Kid iz Francuske, koji će nastupati u klubu “Sankeys”. Pobednici se sele u novi stan i za njih startuje ostvarenje sna koje će trajati celo leto.

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu “Privilege” na Elrow žurkama i sredom u beach baru “Sands”, a delila je gramofone i sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Očekuje je i žurka sa Fritzom Kalkbrennerom u klubu “Row 14”, 18. avgusta u Barseloni, kao i brojni drugi nastupi na Ibici.

 

Editors choice