Bela garderoba je često providna, što nije prikladno ako je nosite na posao. Zato birajte onu od gušćih materijala, kao što je krep, a izbegavajte lan. Ispod bele suknje ili pantalona uvek nosite veš u boji kože, po mogućstvu bokserice, kako bi izbegli mogućnost da vam se on vidi ili ocrtava. Ako držite do svog izgleda i stava, ni ne pomišljajte na tanga gaćice, čak ni u boji kože, zato što to, u najmanju ruku, izgleda neprimereno.

Bele komplete je najbolje nositi u kobinaciji sa nekim tamnijim bojama. Budite slobodne da uz njih nosite tašne i obuću svih boja. Popularna crno-bela kombinacija, u ovom slučaju može da bude ako obujete crnu obuću i ponesete crnu torbu, sa belim kompletom. Takođe, bluze i majice svih boja, od pastelnih, pa do tamnih, kao što su siva, teget, bordo, izgledaće odlično ispod belog blejzera. Uz beli komplet slobodno nosite i mornarske majice i neke slične motive, pa ćete u letnjim danima izgledati lepo i otmeno.

I još nešto, belo će vam malo lepše stajati kada pocrnite, ali ni sa tim nemojte da preterujete. Prvo zato što nije zdravo, drugo zbog činjenice da više nije u modi previše preplanuli ten.

beli komplet 6 Vodič kroz poslovni stil: Kako da nosite beli komplet beli komplet 4 Vodič kroz poslovni stil: Kako da nosite beli komplet

Još saveta, koji će vam pomoći da unapredite vaš poslovni stil pročitajte ovde.

Olivera Denčić

Comments