Modni stručnjaci kažu da su ove dve boje idealne za kombinovanje, zato što svojim zagasitim tonovima prave klasičan i profesionalan izgled. A upravo tako treba da izgleda svaka poslovna žena.

Neće vam biti teško da pronađete neke komade za svoju poslovnu garderobu u sivoj boji. Tu pre svega mislimo na ženska odela, odnosno blejzer i pantalone, ali isto tako u obzir dolaze i suknje i haljine. Za šta god da se oslučite, važno je da bude sašiveno od dobrog štofa, zato što će u suprotnom izgledati loše i nekvalitetno. Za prolećne i letnje dane možete da birate i odela od lana ili sirove svile. u kombinaciji sa tim možete nositi bež košulje od svile ili viskoze, ali i tanje kardigane ili končane bluze.

Sve ovo naravno važi i u obrnutoj kombinaciji, samo što bi u tom slučaju trebalo da uzmete u obzir i vašu građu. Bež odela, pa čak i suknje i haljine dobro stoje visokim i vitkim ženama. U suprotnom, mogu da učine da izgledate zdepasto. Naravno, jako je važno da, u svakom slučaju nosite obuću sa visokim potpeticama.

bež i siva4 Vodič kroz poslovni stil: Bež i siva su idealna kombinacija poslovni stil 1 Vodič kroz poslovni stil: Bež i siva su idealna kombinacija
Comments