Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Žene ostvarene i na poslovnom planu dodatno moraju voditi računa o garderobi koju šetaju na poslu. To jeste veoma važan deo imidža, htele mi to da prihvatimo ili ne.

Predstavićemo vam haljine koje bi savršeno legle svakoj prezauzetoj dami. Savršene su, jer ih možete navući na sebe i ne razmišljajući toliko o tome uz šta se slažu, jer kombinuju se veoma lako!

Peščani sat je figura veoma zahvalna za nošenje haljina, a haljine su odlično rešenje za poslovni autfit. Posebno su aktuelne one sečene u struku, jer naglašavaju siluetu žene i dodaju na seksepilnosti. Ukoliko je hladnije, ponesite kaput ili mantil, a naravno da se visoke potpetice podrazumevaju.

Aktuelne su haljine sa cvetnim printom, jer se utapaju sa ovako zelenom prirodom i donose dašak svežine i radosti. Prsa u prsa našle su se i haljine sa takozvanim “mornarskim” printom i moramo vam reći da nas ovaj print ulepšan horizontalnim linijama posebno oduševljava.

Treba paziti pri kombinovanju, ne valja nositi pruge od glave do pete, da ne ispadne da ste umesto na posao krenule u zatvor.

Devojke, slobodno eksperimentišite sa stvarima. Ne mora autfit za posao da bude ograničavajući, samo mora biti pristojan i u granicama lepog i sa ukusom. Imajte na umu da je ta granica tanka i da malo fali da vas prozovu osobom bez stila.

U našoj galeriji našle su se i skroz bele kombinacije, kako haljine, tako i odela u beloj boji, koja se obogaćuju drugim autentičnim aksesoarima.

Nežnoroze boja je za one romantične duše, a tu su i brojne pastelne boje, za vas koje ne volite crnu.

1151 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 2125 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 3114 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 489 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 579 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 657 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 742 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

823 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!
921 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

1015 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

Violeta Stojanović

Editors choice