Iako nas vreli letnji dani asociraju uglavnom na kupaći kostim i lepršave haljine, žene koje idu na posao moraju, čak i na 30+ stepeni da izgledaju pristojno i poslovno. Nije lako odabrati dobru letnju odevnu kombinaciju, zato što uz estetiku, vodimo računa i o udobnosti, odnosno o tome da nam ne bude vruće u tome što nosimo. Zbog toga treba voditi računa o materijalima, a za leto su najbolji oni koji su napravljeni od prirodnih sirovina. Pamuk, lan, viskoza, svila su najpoželjniji za toplo leto.

Ovo su naši predlozi za savršen letnji poslovni outfit.

Pantalone

Pantalone leti mogu da se nose u različitim kombinacijama. Kao deo belog letnjeg odela, idealne su za poslovne sastanke u klimatizovanim prostorijama. Mogu se nositi i u kombinaciji sa različitim letnjim bluzama, kao i obućom. Za neke neformalnije poslovne prilike ili ambijente, mogu se nositi sa espadrilama, koje su ovog leta u trendu. Govoreći o trendovima, moramo da pomenemo i široke pantalone do kolena sa visokim strukom, koje ovog leta nose sve dame od stila.

letnji poslovni stil 1 Vodič kroz poslovni stil: Predlozi za letnji outfit poslovni letnji stil 3 Vodič kroz poslovni stil: Predlozi za letnji outfit poslovni letnji stil 8 Vodič kroz poslovni stil: Predlozi za letnji outfit poslovni letnji stil 9 Vodič kroz poslovni stil: Predlozi za letnji outfit poslovni letnji stil 10 Vodič kroz poslovni stil: Predlozi za letnji outfit
Comments